Sana Söz ilk bölümü ile bu akşam ekranlara geliyor. Sana Söz Bora kimdir? Sana Söz Bora gerçek adı ne? Ali Önsöz kimdir? Ali Önsöz nereli? Ali Önsöz kaç yaşında? Ali Önsöz hangi dizilerde oynadı? Ali Önsöz sosyal medyası ne? Ali Önsöz boyu kaç?

Star Tv'de bu akiam ekranlara ilk bölümü ile gelen Sana Söz merak uyandırdı. Müge Anlı dizisi denilerek anılan Sana Söz dizisi oyuncuları merak edildi.

Ebru Şahin Prens dizisinde! Ebru Şahin Prens dizisinde!

Nehir Erdoğan ve Erkan Petekkaya'nın başrolünde yer aldığı tam 3 kez günü değişen Sana Söz dizisi Salı gününde karar kıldı! EDHO'nun yokluğunda Salı gününü seçen Sana Söz dizisinde kim kimi oynuyor merak edildi. 

Sana Söz dizisinde yer alan Bora karkateri dikkatleri üzerine çekti. Sana Söz Bora kimdir? Sana Söz Bora gerçek adı ne? 

Sana Söz dizisinde Bora karakterine Ali Önsöz hayat vermektedir. Peki Ali Önsöz kimdir? Ali Önsöz nereli? Ali Önsöz kaç yaşında? Ali Önsöz daha önce hangi dizilerde rol adlı? Ali Önsöz sosyal medyası ne?

Ali Önsöz Kimdir?

Ali Önsöz ilk defa 2018 yılında şarkıcı Şanışer'in Kaç Kere Öldün adlı şarkısının video klibinde oynamıştır. Sosyal medya fenomeni olan Ali Önsöz daha önce hiç bir dizi de yer almadı.

Sana Söz Bora Kimdir?

Sana Söz dizisinde Bora 20'li yaşlarda madde bağımlısı bir gençtir. Bora garson Ayşe’nin ölüm olayının bir numaralı zanlısıdır. Ancak suçu ispatlanamadığı için Bora suçsuz olarak görülür.