Sana Söz dizisi ilk bölümü ile bu akşam başlıyor. Sana Söz Erdem kimdir? Sana Söz Elif'in eşi avukat Erdem kimdir? Sana Söz Erdem gerçek adı ne? Serkan Altunorak kimdir? Serkan Altunorak nereli? Serkan Altunorak kaç yaşında? Serkan Altunorak diziler?

Star Tv'de ilk bölümü ile ekrana gelen Sana Söz dizisi oyuncuları ve konusu ile dikkaleri üzerine çekti. Sana Söz dizisinin oyuncuları kim merak edildi. Sana Söz dizisi ilk bölümü ile bu akşam seyirci karşısına çıkıyor.

Başrolünde Nehir Erdoğan ve Erkan petekkaya'nın yer aldığı Sana Söz dizisinde Elif'İn eşi Avukat Erdem kimdir merak edildi. Sana Söz dizisinde Nehir Erdoğan'ın canlandırdığı Müge Anlı benzeri bir poragmın televizyon sunucusu Elif karakterinin kocası Erdem kimdir?

Sana Söz Erdem gerçek adı ne? Sana Söz dizisinde Erdem karakterini Sarkan Altunorak canlandırmaktadır. Peki Serkan Altunorak kimdir? Serkan Altunorak nereli? Serkan Altunorak kaç yaşında? Serkan Altunorak evli mi? Serkan Altunorak sevgili kim? Serkan Altunorak hangi dizilerde oynadı?

Sana Söz Avukat Erdem Kimdir?

Sana Söz dizisinde televizyoncu Elif (Nehir Erdoğan)'in eşi Avukat Erdem (Serkan Altınorak)'dir. Erdem, Duru ve Umut'un babasıdır. Avukatlık yapan Erdem aldığı dava ile Elif'i zor durumda bırakacaktır.  

Serkan Altunorak Kimdir?

24 Aralık 1976 Ankara doğumludur. Hacettepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü ve Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuvar Güzel Sanatlar Bölümü mezunudur.

2006 yılında Serkan Altunorak geçtiğimiz günlerde Hollywood'u sarsan film setindeki tabanca ile vurulmasına benzer bir olay yaşamıştı. Ebru Gündeş ile birlikte rol aldığı İmkansız Aşk dizisinde rol gereği Rus ruleti oynaması gerekiyordu. Tabancayı kafasına dayayan Serkan Altunorak, kuru sıkı tabancanın dolu unutulması nedeniyle tetiği çektiği anda kanlar içinde yere yığılmıştı. Ünlü oyuncu o dönem uzun süre tedavi görmüştü. 

Yer Aldığı Yapımlar

Ayrılsak da Beraberiz    

Karım ve Annem

Kaan Yıldırım, Biran Damla Yılmaz ve Seray Kaya'lı Kopuk ilk tanıtımıyla ses getirdi Kaan Yıldırım, Biran Damla Yılmaz ve Seray Kaya'lı Kopuk ilk tanıtımıyla ses getirdi

İmkansız Aşk 

Kara Duvak

Sınıf  

Melekler Korusun   

Bir Günah Gibi 

Şüphe

Muhteşem Yüzyıl    

Aşkın Kanunu 

Evli ve Öfkeli    

 Cesur ve Güzel   

Sana Söz

Gomeda    

Roz'un Sonbaharı    

Cebimdeki Yabancı