Star Tv'nin merakla beklenen yeni dizisi Sana Söz bu akşam ekrana geliyor. Sana Söz ilk bölümü bu akşam seyirci ile buluyor. Peki Sana Söz dizisinde Aysel karakterini hangi oyuncu oynuyor? Sana Söz Aysel kimdir? Ayçin İnci kimdir? Ayçin İnci kaç yaşında Ayçin İnci nereli? Ayçin İnci  biyografisi? Ayçin İnci oynadığı diziler? Ayçin İnci sevgilisi kim? Ayçin İnci ne mezunu? 

Star Tv'nin yeni dizisi Sana Söz bu akşam ilk bölümü ile ekranlara geliyor. Salı akşamlarının yeni dizisi olmaya göz diken Sana Söz dizisi karkaterleri ve oyuncuları merak edildi.

Erkan Petekkaya, Nehir Erdoğan ve Serkan Altınok’un başrolünde yer aldığı Sana Söz heyecanı bu akşam Show Tv'de saat 20.00'da başlıyor! 

Star tv'nin merakla beklenen dizisi Sana Söz dizisinde Aysel karakteri dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Sana Söz Aysel kimdir? Sana Söz Aysel’i hangi oyuncu canlandırmaktadır? Sana Söz Aysel gerçek adı ne? en merak edilen sorulardan biri oldu.

Aras Bulut İynemli ve Taner Ölmez Deha dizisi başrolünde! Aras Bulut İynemli ve Taner Ölmez Deha dizisi başrolünde!

Sana Söz dizisinde Aysel’i Ayçin İnci canlandırmaktadır. Peki Ayçin İnci kimdir? Ayçin İnci nereli? Ayçin İnci kaç yaşında? Ayçin İnci hangi dizilerde rol aldı? Ayçin İnci geçmişte hangi dizilerde oynadı? Sana Söz dizisinde Aysel karakterine hayat veren Ayçin İnci tüm bilgileri haberimizde.

SANA SÖZ AYSEL KİMDİR?

Aysel karakteri Sana Söz dizisinde Erkan Petekkaya’nın canlandırdığı Ömer Komser’in eşi olup kendi dünyasına hapsolmuş bir kadındır. En büyük isteği gayesi olan anneliği hiç yaşayamamış, evliliğinde istediği mutluluğu yaşayamamıştır. Geçmişte hemşirelik yapan Aysel, Ömer’in babası Azmi’nin bakımıyla ilgilenirken tüm bu mutsuzluğunun sorumlusu olarak eşini görmekte de olsa Ömer’i kaybetmemek için her şeyi yapmaya hazırdır. Ancak Aysel'in sığındığı yalanlar onu dönülmesi imkansız bir yola sokacaktır.

AYÇİN İNCİ KİMDİR?

Ayçin İnci 3 Mayıs 1980 İstanbul doğumludur. 1997 yılında Üsküdar Lisesi'nden mezun olmuştur. Açık Öğretim Fakültesi İktisat Bölümü'nden mezun olan İnci, 2005 yılında Şahika Tekand Oyunculuk Atölyesi’nde eğitim almıştır. 

2001 yılından beri çeşitli reklam filmlerinde de rol alan Ayçin İnci ilk defa 2003 yılında rol aldığı Kurşun Yarası adlı dizi ile oyunculuk kariyerine başlamıştır.

2005 yapımı Sen Ne Dilersen filmi rol aldığı ilk film olup Eurideke'nin Çığlığı oyunu ise ilk tiyatro sahne deneyimidir.

Daha önce Ahmet Mümtaz Taylan ile evlenip 5 yıllık evliliğin ardından boşanan güzel oyuncu sonrasındaki Serdal Genç ile olan evliliğinde de aradığı mutluluğu bulamayıp boşanmıştır.

Ayçin İnci şimdilerde Sana Söz dizisinde Ömer Komser(Erkan Petekkaya)’nın eşi Aysel karkaterini canlandırmaktadır.