Star Tv'nin yeni dizisi Sana Söz Duru kimdir? Sana Söz dizisinde Elif'in kızı Duru gerçek adı ne? Aslıhan Kapanşahin kimdir? Aslıhan Kapanşahin nereli? Aslıhan Kapanşahin dizileri? Aslıhan Kapanşahin kaç yaşında?

Star Tv'nin yeni dizisi Sana Söz bu akşam ilk bölümü ile ekranlara geliyor. Nehir Erdoğan ve Erkan Petekkaya'nın başrolünde yer aldığı Sana Söz bugün seyircisi ile buluşuyor. Sana Söz oyuncuları ve karakterleri kim? Sana Söz dizisinde kim kimi oynuyor?

Salı akşamlarının yeni dizisi olmaya aday Sana Söz bu akşam start veriyor. Yayın günü tam 2 kere değişen Sana Söz dizisi ilk bölümü ile Fox Tv'de Evlilik Hakkında Her Şey TRT'de Masumlar Apartmanı dizilerine rakip olacak. 

Sana Söz dizisinde Elif'İn kızı Duru'ya hayat veren oyuncu kim? Sana Söz Duru gerçek adı ne? Sana Söz Duru kimdir?

Sana Söz dizisinde Duru karakterini Aslıhan Kapanşahin canlandırmaktadır. Peki genç oyuncu Aslıhan Kapanşahin kimdir? Aslıhan Kapanşahin nereli? Aslıhan Kapanşahin kaç yaşında? Aslıhan Kapanşahin hangi dizilerde oynadı?  

Sana Söz Duru Kimdir?

Sana Söz dizisinde Aslıhan Kapanşahin tarafından canlandırılan Duru karkateri Elif ve Erdem'in kızıdır.

Aslıhan Kapanşahin Kimdir?

2 Kasım 2000 tarihinde İstanbul'da doğdu. Pera Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. 11 yaşındayken tanışan ilk kez kamera karşısına Küçük Melek adlı televizyon dizisi ile geçti.

Son olarak Show Tv'de yayınlanan Kuzey Yıldızı: İlk Aşk adlı dizide Mine karakterine hayat vermiştir. Aslıhan Kapanşahin 1.60 boyunda ve 49 kilo. 

Yer Aldığı Diziler ve Filmler

Kuzey Yıldızı İlk Aşk

Ufak Tefek Cinayetler 

7 Yüz

Yeter

Paramparça

Not Defteri

Göl Zamanı

Güneşi Gördüm

Farklı Boyut

Küçük Melek

Karışık Kaset

Özcan Deniz ve Özgü Namal'lı Kızıl Goncalar dizisi ilk tanıtımı bu akşam yayınlanıyor Özcan Deniz ve Özgü Namal'lı Kızıl Goncalar dizisi ilk tanıtımı bu akşam yayınlanıyor

Aşk Ağlatır