Sana Söz dizisi ilk günden olay oldu. Bu kadar tepki ve şanssızlığın ardından ne olacak? Kalkacak mı? Günü mü değişecek? Sana Söz dizisine tepki! Sana Söz dizisinde Erkan Petekkaya tepkisi!Star Tv'nin idaalı dizisi Sana Söz bilindiği üzere daha ekranlara gelmeden gündem olmuş ve hakkında birçok yorum yapılmıştı.

Sana Söz dizisi ilk bölümü ile ekrana geldi. Başarılı bir kadro açıklamasında bulunan yapımda Erkan Petekkaya gündemdeki son olaylarından dolayı ciddi tepki toplamıştı.

Erkan Petekkaya bilindiği üzere gerek siyasi yaklaşımları, gerek agresif gündemleri ve gerekse sosyal çevresi ile tartışmaları sebebi ile ciddi olarak hedef tahtasında olan bir oyuncu ve henüz olayları unutulmuş değil. Bilindiği üzere son olarak İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na hakaret içerikli yorumlarda bulunduğu için Petekkaya'nın sosyal medya sayfası kapatılmıştı. Kadınlara karşı olan kaba tutumları, homofobik tutumları ile eşcinsellere karşı olumsuz tavırları,  set ekibine karşı sert tavırları bilinen Erkan Petekkaya bilindiği üzere özellikle bu homofobik tutumu nedeni ile zamanında Acun Ilıcalı’dan da Kırmızı Oda kadrosundan da çıkartılarak veto yemişti. Alkollü olarak uçağa binip, yanındakı kadını taciz edip, görevliler tarafından uçaktan indirildiği haberleri daha hafızalardan silinmemişken bir dizi de olsa komser rolünü canlandırması ne kadar etkili ve inandırıcı olacağı şimdiden konuşulmaya başlandı. Daha önceleri Nurgül Yeşilçay ile paylaştığı Paramparça dizi setinde de Erkan Petekkaya sebebi ile uzun süre gerginlikler yaşandığı biliniyor.

Sana Söz dizisinde de aynı tutumlar sürer mi bilinmez fakat seyirci bu yaşanmışlıkları tekrar gündeme taşımış durumda.

Sosyal medyadaki yorumlara bakılınca gerçekten başarılı bir çok oyuncunun kadroya dahil olmasının hatta büyük bir hayran kitlesine sahip Nehir Erdoğan’ın bile dizideki bu eksikliği ve diziye olan olumsuz yaklaşımı tölare edemeyeceği yönde olduğunu görüyoruz.

Bir diğer eleştiri ise yıllardır tüm kanallarda, gerek sabah gerekse öğleden sonra saatlerce ekranları dolduran programlar yetmezmiş gibi, toplum olarak yeterince negatif bir dönemdeyken ülkedeki akla gelmeyecek ahlaksız ve negatif konular ekranlara taşınırken özellikle sunucular herkesin gözü önünde müthiş öz güvenleri ile yargı dağıtırken bunlar yetmezmiş gibi bir de bu tutumun dizi olarak ekranlara taşınmasının olumsuz ve başarısızlığa mahkum olacak bir tutum olması yönünde.

Alican Yücesoy Yargı dizisinde Alican Yücesoy Yargı dizisinde

Son olarak bu iki ciddi eleştiri ve handikap nedeni ile özellikle de güçlü ve yer edinmiş masumlar apartmanı, evlilik hakkında herşey ve yalancı gibi üç ayrı başarılı dizi varken, Star TV’nin İidaalı ama bir o kadar da şimdiden tepki toplayan bu dizisinin ekranlarda yer bulamayacağı yönünde.