Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Erman karakterini hangi oyuncu oynuyor? Erdal Küçükkömürcü kimdir? Erdal Küçükkömürcü nereli? Erdal Küçükkömürcü kaç yaşında? Erdal Küçükkömürcü dizileri? Erdal Küçükkömürcü evli mi? Erdal Küçükkömürcü kiminle evli? Erman Arsen Hukuk Bürosu sahibi kim?

Fox Tv'nin sevilen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde yer alan Erdal Küçükkömürcü kimdir? Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Erman Arsen Hukuk Bürosunun sahibi Erman kimdir?

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Erman karakterini Erdal Küçükkömürcü canlandırmaktadır.. Peki Erdal Küçükkömürcü kimdir? Erdal Küçükkömürcü nereli? Erdal Küçükkömürcü kaç yaşında? Erdal Küçükkömürcü hangi dizilerde rol adlı? 

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Sumru Yavrucuk'un canlandırdığı Çolpan karkaterinin tatlı belası Erman Arsen kimdir? Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Erman karakterini Erdal Küçükkömürcü canlandırıyor.

Erdal Küçükkömürcü Kimdir?

1 Nisan 1958 Ankara doğumludur. 1981 yılında Ankara Devlet Konservatuvarı'ndan mezun olmuştur. Birçok üniversitede oyunculuk eğitmenliği yapmıştır.

ODTÜ'de seçmeli tiyatro dersi vermiştir. Hacettepe Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi Tiyatro Bölümünde Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümünde, Başkent Üniversitesi Ticari Bilimler Fakültesinde bulunmuştur.

Pek çok tiyatroda yer almıştır.

YER ALDIĞI DİZİLER

En İyi 15 Disney Plus Filmleri En İyi 15 Disney Plus Filmleri

Evlilik Hakkında Her Şey

Sefirin Kızı

Kuzgun

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Reaksiyon

Nizama Adanmış Ruhlar

Babam İçin

Kurtlar Vadisi Pusu

Aşk Kapıyı Çalınca

Yeni Evli

Senden Başka

Fırtına

Kale İçi

Kınalı Kar

Sarı Evin Esrarı

Yılan Hikayesi

Gülşen Abi