Star TV ekranlarının ilgi ile beklenen yeni dizisi “Sana Söz” ilk bölümleri ile ekranlara gelmesinin ardından eleştiri yağmuruna tutuldu. Nehir Erdoğan’a neler söylendi? Sana Söz Elif neden eleştirildi?

Bilindiği üzere konusu gereği aslında bir Müge Anlı programı uyarlaması olan “Sana Söz” dizisi oyuncu kadrosunda Erkan Petekkaya ile başrolü paylaşan başarılı isim Nehir Erdoğan’ın yanı sıra Serkan Atunorak, Aslıhan Kapanşahin, Atakan Hoşgören, Hivda Zizan Alp, Ayçin İnci, Ali Önsöz, Emin Olcay, Orhan Güner, Selin Genç, Mutlu Güney, Yaşar Aydınlıoğlu gibi değerli isimler de yer alıyor.

sana söz 2

Kanal 7'den yeni günlük dizisi! Gelin dizisi geliyor Kanal 7'den yeni günlük dizisi! Gelin dizisi geliyor

“Sana Söz” dizisi hikayesinde bir Müge Anlı uyarlaması olan Elif Karaca isimli bir televizyon programcısını canlandıran Nehir Erdoğan, dizideki oyunculuk performansı ile çok eleştirildi.

sana söz 3

Hem gazetelerde hem sosyal medyada eleştirilerin odağı olan Nehir Erdoğan, Müge Anlı’yı taklit etme çabası ile mimiksiz ve vasat bir oyunculuk sergilediği ve dolayısı ile başarısız bir karakter oyunculuğu gösterdiği, dizinin enerjisini düşürdüğü yönünde çokça eleştiri almış durumda.

sana söz 1

Yorumlara bakılınca karakterin içine girmeyi başaramamış görünen Nehir Erdoğan’ın bundan sonraki performansı, eleştirilere cevabı ve dolayısı ile yeni dizi “Sana Söz” adlı yapımın akıbeti de şuan için merak konusu.