TRT 1 ekranlarının rekortmen dizisi “Masumlar Apartmanı” için sonunda beklenen isim kadroya dahil oldu. Çok isim ve karakter denendi ama bir türlü beklenen başarının gelmemesi üzerine artık zorunlu ve beklenen olmuştu bu isim.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun “Madalyonun İçi” adlı gerçek bir hikâyenin anlatıldığı romanından uyarlanan ve seyirci tarafından çok fazla bir ilgi ile karşılanıp takip edilen TRT 1 dizisi “Masumlar Apartmanı” hikayesinde bilindiği üzere son dönemde bir karakter sorunu yaşanıyordu.

Geçtiğimiz sezon “İnci” karakterini canlandıran Ferah Zeynep Abdullah’ın diziden ayrılmasından sonra Han’ın boşta kalan karakterine eşlik etmesi için “Rüya” karakteri ile Melisa Şenolsun oyuncu kadrosuna dahil edilmişti.

İrem Helvacıoğlu Senden Önce dizisinde! Ölene Kadar dizisi isim değiştirdi! İrem Helvacıoğlu Senden Önce dizisinde! Ölene Kadar dizisi isim değiştirdi!

Masumlar Apartmanı

İnci karakteri seyircide karşılık bulamayıp, hikâye de de oturtulamadı. Tutunması için sürekli bir değişikliğe uğratılan karakterin hikâye ve tutumu artık diziden iyice kopmuş ve eğreti durmaya başlamıştı.

“Rüya karakteri” hikâyede var olmaya devam edecek mi bilmiyoruz ama “İnci” yerine yapılan karakter denemelerinin tutmaması üzerine artık Han karakterinin eski sevgilisinin adı dizide dillendirilmeye başlanmıştı ve eski sevgili “Ceylan” karakterinin dizide oldukça anılıp bu isimin hikayeye yerleştirilmesi sonrasında, izleyiciyi yeni karakterin beklentisi noktasına taşıyıp “Ceylan” karakterine hayat verecek isim olarak Aslıhan Gürbüz haftalar önce açıklanmıştı.

masumlar han

Ancak bölümler geçtikçe ve Ceylan karakteri görülmedikçe sosyal medyada da artık bu beklentinin seyirciyi bıkkınlık noktasına getirdiği tam görülmüştü ki, yeni ism Aslıhan Gürbüz'ün artık ekranlarda olacağı haberi dizinin “Gülben” karakterine hayat veren Merve Dizdar tarafından sosyal medyasında set fotoğrafı ile duyruldu.

Masumlar Apartmanı-1