Netflix'in ortalığı kasıp kavuran Kulüp dizisindeki rolü ile alkışları en çok Salih Bademci almış görünüyor! Öyle ki Bademci'nin yurt dışı ödüllerine aday olacağı konuşulmaya başlandı! Peki Kulüp dizisi uyarlama mı hangi diziden uyarlama?

Dünyanın en popüler dizi film izleme platformu olan Netflix'in yeni Türk yapımlarından Kulüp tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 

Kulüp dizisine yapılan övgüler sosyal medyayı adeta ele geçirmiş durumda. Galasıyla dikkayleri üzerine çeken dizi beğeni toplamış görünüyor. 

Başrolünde Gökçe Bahadır, Salih Bademci, Barış Arduç, Metin Akdülger, Fırat Tanış gibi isimlerin yer aldığı Kulüp dizisi Netflix'te yayınlanmaya başlandı. Kulüp dizisi oyunculuk performansları, sahne kostümleri, senaryosu ile tüm övgüleri şu an almış görünüyor.

Bu sene hiç kuşkusuz Salih Bademci'ni kariyer yılı oldu diyebiliriz. Önce Blu Tv'de yayınlanan İlk ve Son dizisi ardından Show Tv'de Liar uyarlaması Yalancı dizisi son olarak Netflix için çekilen Kulüp dizisiyle Salih Bademci sosyal medyanın gündeminde! 

SALİH BADEMCİ'YE ÖVGÜLER!

3246098_810x458

Netflix'in Türk yapımı Kulüp dizisinde en çok dikkat çeken isim Salih Bademci oldu. Sosyal medyada ünlü isimler özellikle Salih Bademci'ye övgü dolu sözler söyledi. 

Bahar dizisi yayın tarihi oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu Bahar dizisi yayın tarihi oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu

Kullanıcılar Salih Bademci'nin bu performanısı ile yurt dışında olsa ödüle doymazdı yorumlarını yaptı. Salih Bademci'ded sosyal medya hesabından kendisine yapılan tüm övgüleri paylaşarak teşekkürlerini sundu.

Şu sıralar Show Tv'de yayınlanan Yalancı dizisiyle de büyük beğeni toplayan Salih Bademci bu sezon İlk ve Son, Kulüp, Yalancı dizilerinde başrollerde yer almasıyla ilgili verdiği bir röportajda "Hep yan rollerdeydiz. Bu sene ardı ardına başrollerde adınızdan söz ettirdiniz. Bir daha yan rolde oynar mısınız" sorusuna "Ben hiç bir zaman yan rol olarak görmedim oynadığım karkaterleri. Yan rol oynamam diye bir şey yoktur. " diye yanıt vermiş ve beğeni toplmaıştı.