Gökhan Göz kimdir? Gökhan Göz sevgilisi kim? Gökhan Göz nereli? Gökhan Göz kaç yaşında? Gökhan Göz ne iş yapıyor? Gökhan Göz serveti ne?

Gülşah Saraçoğlu sevgilisi Gökhan Göz'ün ifşa videolarını çekip yayınladı. Gülşah Saraçoğlu'nun Gökhan Göz'e sinkaflı sözleri yeni fişa görüntüleri ve sözleri Söylemezsem Olmaz programında damga vurdu.

Peki Gökhan Göz kimdir? Gökhan Göz nereli? Gökhan Göz kaç yaşında? Gökhan Göz ne iş yapıyor? Gökhan Göz serveti ne? Gökhan Göz olayı ne?

Deniz Akkaya Beyaz Tv'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında Gökhan Göz'ün eski sevgilsinin söylediklerine göre sürekli gaz çıkardığını anlattı. 

Gökhan Göz Kimdir?

1989 yılında İstanbul Üsküdar'da doğdu. Aslen Samsun Bafra'lı olan Göz'ün otomotiv, gıda, inşaat ve hizmet sektörlerinde girişimleri vardır.

Gökhan Göz eski sevgilisi ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu'yla ifşalı küfürlü bir şekilde ayrılarak gündem olmuştu. 

Gökhan Göz'ün ilk olarak GG Rent A Car'ı 2009 yılında kurdu ve daha sonra bu şirketi 400 araçlık bir filo şirketi haline getirdi.

Ömer dizisinde sürpriz transfer! Ömer dizisinde sürpriz transfer!

2012 yılında ise "Gökas Filo" adlı şirketi kurdu.

Gökhan Göz bir ara arabesk şarkıcısı Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur ile beraberlik yaşamış daha sonra modacı Gülşah Saraçoğlu ile aşk yaşamış ve olaylı şekilde ayrılmıştı. İlk evliliğinden Azra Nur ve Gökalp adında iki çocuğu vardır.