Kanal D'de yayınlanan Sadakatsiz dizisinde Leyla karakterini canlandıran Aslı Orcan bakın hangi ünlü oyuncunu eşi çıktı?

Başrollerinde Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk'un yer aldığı Sadaktsiz dizisine Aras'ın eşi Leyla olarak dahil olan Aslı Orcan bakın kimin eşi çıktı?

Çarşamba akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Sadakatsiz dizisi yeni sezonunda Aras karakteri dahil olmuştu.

Doctor Foster dizisinden uyarlanan Sadakatsiz dizisi yeni sezonunda yeni karkaterler dahil olmuştu. Bunlardan biri de Aras karakteri. Aras karakteriyle dizihye Berkay Ateş dahil olmuştu. Sadakatsiz dizisinde Aras'ın gizemi çözülmüş ve diziye Aras'ın eşi Leyla karakteri dahil olmuştu.

Müge Anlı görümcesi ile verdiği pozla dikkat çekti! Müge Anlı görümcesi ile verdiği pozla dikkat çekti!

Sadakatsiz dizisinde Leyla karakteri ile Aslı Orcan dahil olmuştu. Aslı Orcan güzelliği ile merak uyandırırken gerçekte bakın hangi ünlü oyuncunun eşi çıktı!

Sadakatsiz dizisinde Leyla karkaterini canlandıran Aslı Orcan TRT'nin Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisindeki yıldız ismin eşi çıktı.

0x0-1540016560558

41 yaşındaki Aslı Orcan ile 52 yaşındaki Yetkin Dikinciler'in 2014 yılından beri evli olduğu ortaya çıktı. Çiftin Lal adında da bir çocukları bulunuyor.