Sadakatsiz dizisinin eğlenceli karakteri Cavidan kimdir? Sadakatsiz Cavidan gerçek adı ne? Meltem Baytok kimdir? Meltem Baytok nereli? Meltem Baytok hangi dizilerde oynadı? Meltem Baytok kaç yaşında? Meltem Baytok dizileri?

Kaan Yıldırım, Biran Damla Yılmaz ve Seray Kaya'lı Kopuk ilk tanıtımıyla ses getirdi Kaan Yıldırım, Biran Damla Yılmaz ve Seray Kaya'lı Kopuk ilk tanıtımıyla ses getirdi

Çarşamba akşamlarının sevilen dizisi Sadakatsiz'de eğlenceki karakter Cavidan kimdir?

Başrollerinde Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk'un yer aldığı Sadakatsiz dizisinde eğlenceki karkaterlerden Cavidan merak konusu oldu. Dizide Gönül ile Cavidan sahneleri çok sevilirken Cavidan karkaterini kim canlandırıyor merak ediliyor.

Sadakatsiz dizisinde Cavidan karakterini Meltem Baytok canlandırıyor. Dizide Cavidan'ın meraklı halleri eğlenceli anlara sahne oluyor. Cavidan'ın özellikle Gönül ile ilişkisi diziye eğlenceli anlar katıyor. Peki Cavidan gerçekte kimdir?

Meltem Baytok Kimdir?

1 Ocak 1968 yılında doğdu. Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Pek çok tiyatro oyununda yer aldı.

Son olarak Hekimoğlu dizisinde gördüğümüz Meltem Baytok şimdilerde Sadakatsiz dizisinde Cavidan karakterini canlandırmaktadır.

YER ALDIĞI DİZİLER

Sadakatsiz

Hekimoğlu

Unutma Beni

Deniz Yıldızı

Aşkların En Güzeli