Final yapan Sadakatsiz dizisine son sezonda dahil olan ve güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken Sümeyye Aydoğan Star Tv'nin yeni gençlik dizisi Duy Beni'de liseli kız oldu! Duy Beni Melisa kimdir?

Başrollerinde Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk'un yer aldığı Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz dizisinin güzel doktoru yeni dizisinde liseli genç kıza hayat verecek. 

Sadakatsiz dizisinde Ceren karakterine hayat veren Sümeyye Aydoğan dizi biter bitmez ekranlara ara vermeyip kendini unutturmadan yeni projede başrolü kaptı!

13246656-728xauto-1

Pınar Deniz Rakiplerini Geride Bıraktı! Pınar Deniz Rakiplerini Geride Bıraktı!

KanalD'nin Doctor Foster dizisinden uyarladığı Sadakastsiz dizisine son sezon dahil olan ve Doktor Ceren karakterine hayat veren Sümeyye Aydoğan yeni dizisi ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. 

Sadakatsiz dizisinde Selçuk'un yeni sevgilisi doktor Ceren karakterine hayat vermiş olan Sümeyye Aydoğan Duy Beni dizisinde liseli genç kız oldu!

sadakatsiz-ceren-kimdir-resmi

Duy Beni dizisinde Melisa karakterine hayat verecek olan Sümeyye Aydoğan'ın performansı merak ediliyor. Duy Beni fragmanlarında oldukça dikkat çeken Sümeyya Aydoğan dizide liseli güzel ve zorbalık yapan bir genç kıza hayat verecek.