İzleyiciyi ilk günden itibaren kendine bağlayan Kanal D dizisi Sadakatsiz’in Derin’i değişimi ile ve gündeme gelen haberleri ile dikkatleri çekmeye başladı. Melis Sezen’deki değişim ne için?

BBC One dizisi olarak bilinen Doctor Foster’ın Türkiye uyarlaması Sadakatsiz Kanal D’de yayına girdiği günden beri ilgiyle takip ediliyor. Çarşamba günlerinin sevilen dizisi Sadakatsiz konusu kadar oyuncuları ile de sürekli sosyal medyada ve gündemde olmayı sürdürüyor.

Güçlü bir oyuncu kadrosu olan Sadakatsiz dizisi yurtiçinde ve yurtdışında karakterleri ile ayrı karakterlere can veren oyuncuları ile ayrı olarak gündemde kalmaya devam ediyor. Her geçen gün Sadakatsiz dizisi oyuncuları ile ilgili yeni bir habere uyanıyoruz.

Cansu Dere’nin ve can verdiği karakter Asya’nın gündem haberleri ve aldığı takdirler devam ederken özellikle son dönem oyuncu kadrosuna dahil olan Berkay Ateş’de canlandırdığı Aras karakteri ile dikkatleri çekmeyi başardı ve Sadakatsiz dizisi oyunculukları ve kadrodaki isimler ile tekrar gündemde üst sıralara yerleşti.

Bahar dizisi yayın tarihi oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu Bahar dizisi yayın tarihi oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu

unnamed-10

Sadakatsiz dizisinde ilk günden beri çok konuşulan bir karakter daha var. Adeta dünyaya, hayatı Asya’ya zindan için gelmiş olan Derin karakteri. Asya ile tamamen zıt Asya’nın güçlü karakterine karşın zayıf karakterli, saplantılı Derin.

Derin karakterine hayat veren isim Melis Sezen oyunculuk performansı ile her geçen gün biraz daha dikkat çekmekte olup bunun yansımalarını da ekranlarda kaptığı reklam filmleri ile görmekteyiz. Melis Sezen ekranların aranılan yüzü konumuna çoktan gelmiş durumda artık.

60d4de7f55428226c8cc792a

Reklamlarda ve magazinde Sadakatsiz’deki Derin’in aksine kendine güvenen, güçlü, mutlu ve çekici bir kadın olarak çıkıyor karşımıza. Melis Sezen ekranlardan ve medyadan takip edilince göze batan bir değişim geçiriyor adeta. Ekranlarda fazla görülüyor olmasından mı bilinmez ama her geçen gün biraz daha seksi ve kadınsı olmaya çalışıyor gibi. Zira bunu en son yayınladığı pozlardan çok net anlıyoruz. Sosyal medyasından son dönemlerde paylaştığı pozlar yürek hoplatan cinslerden olup bu cesareti oldukça da beğeni topluyor. Biz birkaç poz paylaşıyoruz ama güzel oyuncunun sosyal medya hesabından paylaştığı durum paylaşımlarında her gün biraz daha çekici olanları yayınlanıyor zaten.

Melis Sezen’in son günlerdeki bu cesur pozlarla olan tutumu ve gözlere daha çok hitap ediyor olmaya başlamasının nedeni merak ediliyor. Zira gelen şöhretin güveni mi sadece? Yoksa yer aldığı projelerindeki karakterin bir yansıması ile değişim mi?