Birçok kadın tarafından kıskanılan ve eş durumunda veto yiyen bir isim olan Defne Samyeli bu defa pahalıya mal oldu. Defne Samyeli aslında kimdir? Defne Samyeli hakkında bilinmeyenler neler?

Eşi Vildan Atasever’in Defne Samyelini kıskanması Mehmet Erdem’e pahalıya mal oldu. Alınan duyumlara göre Vildan Atasever eşi Mehmet Erdem ile Defne Samyeli yüzünden tartışma yaşamış ve geçtiğimiz 5 Kasım sahne programını iptal ettirmiş.

Birçok magazin haberine konu olan ünlü güzel Defne Samyeli bilindiği üzere en son Mustafa Sandal’ın kitabında kendisi ile beraberliğini anlatması sonrası Mustafa Sandal ile mahkemelik olmuştu.

 Mehmet Erdem eşi ile yaşadığı gerginlik sonrası programını iptal ettirmiş ve yerine Defne Samyeli ile Hüsnü Şenlendirici sahne almış. Ancak bu sözleşme iptali Mehmet Erdem’e maddi bir ceza getirerek 100 Bin TL’ye mal olmuş.

Yaklaşık bir sene önce sürpriz bir şekilde evelenen Vildan Atasever ve Mehmet Erdem’in bu şekilde bir kıskançlık haberi ile gündeme düşmesi beklenen bir şey değildi. Ama mevzu bahis Defne Samyeli olunca Vildan Atasever’in kıskançlığı sosyal medyada haklı görüldü.

Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı? Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı?

d4-1

Kıskançlık Olayının Aslı Ne? Neden? Defne Samyeli Neden Kıskançlık Konusu Oluyor?

Haberimize gelirsek, Yeni gazinodaki programın iptali ve isim değişikliğinin ardından şu sıralar hamile olan Vildan Atasever’in kıskançlık krizi çıktı.

Kızı Derin Talu’nun sosyal medyadaki pozları ve gece hayatı ile de kendi transparan sahne kıyafetleri ile de ayrıca magazin gündeminden düşmeyen Defne Samyeli’nin bu kadar gündemde yer edinip, özellikle bu kadar çok kıskanılmasının asıl nedeni güzelliğinden midir yoksa gerçekten hakkında çıkan haberlerden midir bilinmez ama daha çok kadına rahatsızlık vereceği aşikâr zira 1972 doğumlu Defne Samyeli güzelliğini ve çekiciliğini yaşına rağmen hiç yitirmeyen ender isimlerden.

On parmağında on marifet olanlardan Defne Samyeli Boğaziçi Üniversitesi mezunu olup çocuk yaşta babasını kaybedip hayatta dimdik durmayı başarabilen ve bir çok başarılı işe imza atmış birisi aslında. Yayın hayatında birçok ödül kazanan ve bunlardan ikisi uluslararası New York TV Festivals’da ayrıca art arda iki yıl Dünyanın En İyi İkinci Anchor’ı seçilen Defne Samyeli’nin magazinde bu kadar üzerine gelinip sadece güzelliği ve kadınlığı ile ilgili anılması ise bize yaşadığımız ülkeyi sordurtan başlıca konulardan.