Sadakatsiz dizisinde düşen reytingler ilk sezondaki başarıyı yakalayabilecek mi?

Kanal D'nin geçtiğimiz sezon reyting rekorları kıran dizisi Sadakatsiz son bölümü ile reytingleri büyük düşüş yaşandı.

Çarşamba akşamlarının geçtiğimiz sezon reyting rekortmeni dizisi Sadakatsiz de bu hafta büyük reyting düşüşü yaşadıi. 2. Sezon ile ekrana gelen Sadakatsiz dizisi orijinal senaryodan iyice uzaklaşınca reytinglerde büyük düşüş yaşadı.

Aşka Düşman dizisi TV8 tanıtım fragmanı yayınladı! Aşka Düşman oyuncuları kimler? Aşka Düşman dizisi TV8 tanıtım fragmanı yayınladı! Aşka Düşman oyuncuları kimler?

İngiliz yapımı Doctor Foster dizisinden uyarlanan Sadakatsiz dizisi ülkemizde tutunca orijinal senaryo uzatılarak devam etti. Orijinal senaryosu 2 sezondan oluşan ve toplamda 10 bölüm olan Dr Foster dizisi ülkemizde reytingleri alt üst edince orijinal senaryo uzatıldı ancak 2. Sezon büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Sadakatsiz dizisinin senaristleri ikinci sezon orijinal senaryodan uzaklaşıp klişelere boğulunca rakiplere gündoğdu. Ülkemizde dizi sürelerinin uzun olması sonucu orjinal senaryonun iki sezonu ülkemizde ilk sezonun 7. bölümde neredeyse bitmişti. 

Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk'un başrollerinde yer aldığı Sadakatsiz dizisindeki reyting düşüşü FOX TV'de kendisine karşı hiçbir şansı olmadığı düşünülen Kanunsuz Topraklar dizisine yaradı. Kanunsuz Topraklar dizisi bu hafta reyting oranlarını yükseltmeyi başardı.

ARAS'IN GİZEMİ VOLKAN'IN DEĞİŞİMİ REYTİNGLERİ DÜŞÜRDÜ

Sadakatsiz dizisinin düşüş nedeni olarak ise Aras karakterinin gizem'i uzatılması gösterildi. Ancak tek sebep o değil. Dizinin ilk sezonundaki heyecanı kalmadı ve karkaterler adeta değişti. İkinci sezonda Selçuk'un yeni sevgilisi Ceren'in Asya'nın çalıştığı hastanede fizyoterapist olarak başlaması, hastanenin sahibinin yeğeni çıkıp Derin'in çocukluk arkadaşı çıkması Derin'in sakat numarasını devam ettirecek izlenimi verdi ve klasik ve zorlama bulundu. Ama en önemli sorun ise Volkan karakterinin Asya'ya olan aşkının ve karakterinin masumlaştırılarak orjinal senaryodan uzaklaştırılması. Asya ile Volkan'ın diyaloglarının masumlaşması.. Derin'in Volkan'dan daha hasta bir karaktere dönüştürülmesi. İlk sezondaki Asya'nın gücünün duruşunun yok olması, Volkan'ın Asya ile intikam savaşının takıntılı hallerinin heyecanın olmaması..

Bakalım yeni bölümlerde eski heyecan yakalanabilecek mi?