Yasak Elma dizisinde bomba gibi bir bölüm geliyor! Üç Kuruş zorlayacak derken Yasak Elma reytingleri alt üst edecek!

Fox Tv'nin sevilen dizisi Yasak Elma yeni bölümü ile reyting rekorı kırabilir!

Eda Ece ve Şevval Sam'ın başrollerinde yer aldığı Yasak Elma'da gelecek hafta olaylar olaylar! Bomba gibi bir fragman yayınlayan Yasak Elma'da Yıldız Show yaşanacak.

Yasak Elma dizisinde gelecek hafta Çağatay ve Kumru'nun ihaneti ortaya çıkıyor. Yıldız kocası ve yakın arkadaşının ihanetini mükemmel bir şov ile herkese duyurur ve Kumru ve Çağatay kameralar önünde herkese rezil olur.

Pazartesi akşamlarının fenomen dizisi Yasak Elma dizisinin fenomen karakteri Şahika'nın dizden ayrılması ile büyük kan kaybetmişti. 5. sezonu başlayan ancak dizinin sona geldiğini söyleyenlerin aksine Yasak Elma kendisini yine kanıtlamayı başardı.

Üç Kuruş dizisinin başlamasıyla reyting kaybı yaşanacağı iddia edilen Yasak Elma'da son fragman dahi bomba etkiisi yarattı. Yıldız'ın ihanetin oyununu ortaya çıkardığı son bölüm fragmanı sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı. 

İstanbul Ansiklopedisi dizisi geliyor! Netflix İstanbul Ansiklopedisi dizisi geliyor! Netflix

Geçtiğimi sezon dizinin fenomen karkaterleri Şahika ve Hasan Ali Başkan'ın diziden ayrılması sonra Yasak Elma dizisinde düşüş yaşanacağı tahmin ediliyordu ancak dizini son fragmanı ile yeni bölümünde reytinglerde adeta rekor kıracağı tahmin ediliyor.  

Geçtiğimiz hafta Kumru'nun Ender'İn gözünü açmasıyla Yıldız'ın oyununu fark edip öne geçmesini ardından dizinin hayranları sosyal medyadan tepki göstermişti. Ancak bu bölüm o yorumlar adeta seyirciyi utanıdıracak gibi görünüyor. 

Ekranların absürd komedi entirka dolu eğlecneli dizisi Yasak Elma adından söz ettireceği yeni bölümü 25 Ekim 2021 Pazartesi günü ekranlara gelecek.