Yayına girdiği ilk bölümden itibaren gündemden düşmeyen Sadakatsiz dizisi son bölümleri ile yine heyecanı zirveye taşımışken iki oyuncunun ayrılığı konuşulmaya başlandı. Sadakatsiz dizisinden ayrılan isimler kimler?

BBC One dizisi olarak bilinen Doctor Foster’ın Türkiye uyarlaması Sadakatsiz Kanal D’de yayına girdiği günden beri gördüğü ilgiyi kaybetmeyen başarılı bir yapım. Dizinin son bölümlerindeki olaylar kadar sette olanlar da son günlerde merak konusu oldu.

Ölene Kadar dizisinde İbrahim Çelikkol'un partneri Melis Sezen oldu! Ölene Kadar dizisinde İbrahim Çelikkol'un partneri Melis Sezen oldu!

Diziye yeni katılan Berkay Ateş, Aras karakteri ile tüm dikkatleri üzerine çekmişken ve özellikle son bölümdeki oyunculuk performansı ve Cansu Dere’nin büyük bir başarı ile canlandırdığı Asya karakteri ile uyumu dizinin sosyal medya gündemine damga vurmuşken bir detay gözden kaçmadı.

650x344-sadakatsiz-aras-kimdir-sadakatsizin-arasi-berkay-ates-kimdir-kac-yasinda-nereli-ve-evli-mi-1634117380398

SADAKATSİZ DİSİNDE AYRILIK RÜZGARI

Sadakatsiz dizisinin bir önceki bölümünde görülmeyen Bahar karakteri ile Yeliz Kuvancı ile Melih karakterini canlandıran Ali İl diziden ayrıldıklarını düşündürmüştü.

Ekranda hiç görünmedikleri bölümün devamında ise sadece çok kısa ve zorlama birer sahne ile dizide yer alan ikilinin dizideki replikleri bu haberin doğru olduğu sinyallerini verdi.

Dizinin son bölümünde görülen Yeliz Kuvancı Bahar karakteri ile Asya’ya verdiği iki cümlelik telkinden sonraki cümlesi “bazen diyorum ki kendime al Melih’i git buralardan, kurtul Güçlü ailesinden” oluyor. Bir daha da zaten ekranda görülmüyor. Bölümün sonlarına doğru ekrana gelen Melih karakteri ile Ali İl ise sadece ablasının bir anlık öfkesine hedef olup ekrandan kayboluyor.

605b83714453950f08bd3722

Özetle Sadakatsiz dizisinde bir anda ortadan yok olan Yeliz Kuvancı ve Ali İl bir sonraki bölüme sadece alınan sorular sebebi ile dahil olup, ortadan kayboldu denilmesin de bu ayrılığın bir açıklaması olsun diye dahil edilmiş gibiydiler.

Dizide Aras’ın sessiz gidişi ve sonrası muhteşem dönüşü ile biten kare akıllarda çok soru bıraktı. Her ne kadar Aras ve Asya aşkına kitlenmiş olsak da akıllarda süregelen soruları sormadan da edemedik.

Sadakatsiz dizisi Berkay Ateş’in oyunculuğu ve Aras karakteri ile izleyiciyi adeta büyülemişken bu Yeliz Kuvancı ve Ali İl sessiz sedasız bir şekilde diziden ayrıldılar dememiz çok yakın.

Melih karakteri için bişey diyemeyiz ama Yeliz Kuvancı’nın hayat verdiği Bahar karakterinin hikâyeden ayrılmasının ciddi bir boşluk yaratacağı kesin. Yanlış bir sinyal verildiğini umarak gelecek bölümleri bekliyoruz.