Kanal D’nin en beğenilen dizilerinden biri olan Yargı’da Ceylin karakterine hayat veren Pınar Deniz pek yakında yine çok konuşulacak bir film ile karşımıza çıkacak. Pınar Deniz’in yeni filmi ne? Konusu nedir?

Ay Yapım imzalı ve Ali Bilgin yönetmenliğinde psikolojik gerilim ve polisiye türünde olan ve büyük başarı yakalayan Yargı dizisinde Kaan Urgancıoğlu ile paylaştığı başrol ile ekranların en çok beğenilen isimleri arasında olan Pınar Deniz şimdi de bir sinema projesinde.

1993 Adana doğumlu olan Arap kökenli genç oyuncu, ilk oyunculuk deneyimini 2014 yılında Sil Baştan ile yaşamıştı fakat şöhreti Yargı dizisi ile yakaladı diyebiliriz. Meraklılarına yer aldığı projeleri aşağıda sunuyor olacağız.

Ölene Kadar dizisinde İbrahim Çelikkol'un partneri Melis Sezen oldu! Ölene Kadar dizisinde İbrahim Çelikkol'un partneri Melis Sezen oldu!

13463102-728xauto

Yayınlandığı ilk günden itibaren büyük bir ilgi ile takip edilen Yargı dizisinin Ceylin’i çok yakında yine iddialı bir proje ile ekranlara gelecek.

Ödüllü yönetmen Özcan Alper’in son filmi Karanlık Gece’de rol alan Pınar Deniz bu haberi de kendi sosyal medyasından duyurdu.

Galası 2022 Şubat ayında İstanbul’da yapılacak olan Karanlık Gece filminde Berkay Ateş, Sibel Kekilli, Cem Yiğit Üzümoğlu ve Taner Birsel de yer alan diğer oyuncular.

Pınar Deniz’in sosyal medyadan filmi ne zaman izleriz diye Özcan Alper’e sorması üzerine “çok yakında” diye cevap geldi. Bu vesile ile güzel oyuncu Pınar Deniz filminin de yakında gösterimde olacağı haberini vermiş oldu.

Normalde 2019 yılında tamamlanan film pandemi sebebi ile gösterim tarihini ertelemişti. Çok yakında izleyebileceğimiz Pınar Deniz’in rol aldığı dram türündeki Karanlık Gece’nin hikayesi de aslında Yargı kadar ilginç.

61746637ae298b5184d0ad28

Karanlık Gece filminde, bir dağ kasabasında beş arkadaşı ile büyüyen amatör müzisyen bir adamın dile dökemediği aşkı ve bu aşkı duyduğu kadının da bulunduğu kasabalarına yakışıklı bir memurun atanması ile başlayan olaylar, aşığımızın kıskançlıkları sonrası memurun ortadan yok olmasını konu alıyor.

İlginç konusu ve başarılı oyuncu kadrosu ile Karanlık Gece beklenen filmler arasına girmeyi başarmış durumda.

Şimdi Yargı’nın Ceylin’i Pınar Deniz’in rol aldığı yapımlara birlikte bakalım,

ROL ALDIĞI SİNEMALAR

2017      Kardeşim Benim 2          

2020      İnsanlar İkiye Ayrılır       

2021      Aşkın Kıyameti Selin     

ROL ALDIĞI DİZİLER

2014      Sil Baştan           

2015      Beyaz Yalan       

2016      Vatanım Sensin                

2018      Bir Deli Rüzgar  

2020      Aşk 101               

2021-    Yargı