BBC One dizisi Doctor Foster’ın Türkiye uyarlaması Sadakatsiz yurtdışında da ilgi görmeye devam ediyor. Cansu Dere ise oyunculuğu ile yine bir başarıya imza attı.

Kanal D’nin çarşamba günü dizisi Sadakatsiz bilindiği üzere bir ay kadar önce İspanya’da da gösterime girmişti.

Cansu Dere oyunculuğuna ödül ve takdir yağıyor.

Türkiye’de televizyon ekranlarında bugüne kadar alışılagelmişin dışında oldukça güçlü bir kadın karakteri ekranlara getiren Sadakatsiz dizisi hem bir uyarlama başarısı hem de Cansu Dere’nin hayat verdiği Asya karakterinin Türk toplumunda bulduğu karşılık ile apayrı bir başarı konusu.

kanal-d-sadakatsiz-dizisinden-kotu-nJbs_cover

Med Yapım imzalı ilk bölümü 7 Ekim 2020 tarihinde yayınlanan dizi başarılı uyarlaması ve oyunculukları sayesinde sadece ülkemizde değil yurtdışında da gösterimde.

Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk kalemi ile senaryosu oluşturulan, Neslihan Yeşilyurt tarafından yönetilen dizinin oyuncu kadrosunda ise Cansu Dere’nin yanı sıra Caner Cindoruk, Melis Sezen, Tarık Emir Tekin, Gözde Seda Altuner, Berkay Ateş, Özge Özder, Yeliz Kuvancı, Burak Sergen, Nazlı Bulum, Meltem Baytok, Doğan Can Sarıkaya gibi değerli oyuncular var.

Aşka Düşman dizisi TV8 tanıtım fragmanı yayınladı! Aşka Düşman oyuncuları kimler? Aşka Düşman dizisi TV8 tanıtım fragmanı yayınladı! Aşka Düşman oyuncuları kimler?

5f8d763cae298bcffbe80423

Sadakatsiz dizisinin İspanya’da gösterime girmesinin ardından İspanya’nın başkenti Madrid’de faaliyet gösteren Türk-İspanyol Sanayi ve Ticaret Odası (CCHT)’nın kültür ve sanat dünyasının önemli isimlerini ödüllendirdiği sahnede Cansu Dere ile yer buldu.

Sadakatsiz dizisinin gösterime girmesi ile İspanya genelinde Cansu Dere kısa sürede büyük bir popülerlik kazandı. Bu başarının ardından CCHT’den “Bireysel Başarı” ödülüne layık görüldü.

Başarılı oyunculuğu ve güzelliği ile bizim kalbimizde taht kuran oyuncumuz Cansu Dere daha çok gönül fethedeceğe benziyor.

612b9eaa86b24736905da774

Kanal D ekranlarında Çarşamba günleri yayınlanan fenomen Sadakatsiz dizisi yurtdışında da takdir toplarken ülkemizdeki reyting başarısını da sürdürüyor. Yayınlandığı ilk günden beri karşısına çıkartılan hiçbir diziye henüz yenilmiş değil. Bu rakip tanımazlığı başarılı senaryosu ve usta oyunculuklarla daha çok devam edecektir.

Başta Cansu Dere olmak üzere tüm ekibe bu başarılarından dolayı biz de tebriklerimizi sunuyoruz.