Geçtiğimiz gün dünya çapındaki başarısıyla Barbados'a umut olması nedeniyle 11. Ulusal Kahraman olarak onurlandırılan Rihanna geceye damgasını vurdu.

FİLM-SAN VAKFI 2023-2024 SİNEMA VE DİZİ ÖDÜLLERİ İÇİN START VERDİ FİLM-SAN VAKFI 2023-2024 SİNEMA VE DİZİ ÖDÜLLERİ İÇİN START VERDİ

Karayipler'in ada ülkesi Barbados’un Britanya Kraliçesi 2. Elizabeth'i devlet başkanı statüsünden çıkararak dünyanın en yeni cumhuriyeti olduğu, Birleşik Krallık'tan bağımsızlığını ve cumhuriyeti ilan ettiği tören geçtiğimiz gün düzenlenmişti. Geceye damgasını vuran ise 11. Ulusal Kahraman olarak onurlandırılan ünlü şarkıcı Rihanna olmuştu.

Rihanna’nın kendi ülkesi olan Barbados 400 yıllık geçmişin ardından Birleşik Krallık ile bağlantısını kestiğini, bağımsızlığını ve cumhuriyet olduğunu ilan etti. Gecede Ulusal Kahraman olarak taç giyen Rihanna törende İngiltere kraliyet varisi Prens Charles ile buluştu.

rihanna-barbados-un-bagimsizligini-ilan-ettigi-torende-ulusal-kahraman-ilan-edildi

Rihanna Hamile Mi?

Prens Charles’ın da konuşma yaptığı törende Rihanna ile maskeli şekilde keyifli sohbeti dikkatlerden kaçmadı. Barbados Başbakanı Mia Mottley ise törendeki konuşmasında "Rihanna, mükemmellik arayışı, yaratıcılığı, disiplini ve her şeyden önce doğduğu ülkeye olan olağanüstü bağlılığı sayesinde dünyanın da hayal gücüne hükmediyor” cümlelerine yer verdi.

Müzik kariyerinin yanı sıra kendi markası Fenty ile de sıklıkla gündeme gelen başarılı sanatçı Rihanna’nın gece boyunca karnını tutması ve göbeği hamile olduğu haberini gündeme getirdi.

Uzun bir süredir kendisi gibi ünlü olan rapçi A$AP Rocky ile olan birlikteliği ile bilinen Rihanna’dan gelecek bir bebek haberi hayranlarını elbette ki çok mutlu edecektir ama bir yandan da uzun süredir albüm konusunda sessiz olan Rihanna’ya sosyal medyadan hafif bir sitemle “albüm yapmamak için çocuk yaptı” demekten de geri durmadı sevenleri.

mJsOcecrfEemJwFfdphZLw

Geceye damgasını vuran görüntü ve haberler ile ilgili henüz ne Rihanna’dan ne de A$AP Rocky’den olumlu ya da olumsuz bir açıklama gelmedi.

Karayipler'in ada ülkesi Barbados’un Britanya Kraliçesi 2. Elizabeth'i devlet başkanı statüsünden çıkararak dünyanın en yeni cumhuriyeti olduğu gecede Rihanna'nın  11. Ulusal Kahraman olarak tac giymesi haberini bile gölgede bırakan haber olan Rihanna'nın hamileliği gece ile ilgili tek merak konusu olmaya devam ediyor.