Pınar Deniz ile Yiğit Kirazcı aşkı tam gaz devam ediyor. İkilinin son fotoğraflarına yorum yağdı!

Kanal D'de ekranlara gelen ve Pazar akşamları reytinglerde Teşkilat'ın ardından zirveyi zorlayan dizi olmayı başarak Yargı dizisinin güzel yıldızı Pınar Deniz ile sevgilisi Yiğit Kirazcı görüntülendi.

Şu sıralar magazinin en gözde örnek çifti olan yer alan Pınar Deniz ile Yiğit Kirazcı el ele AVM turuna devam ediyor. İkilinin bu sene hem kariyer olarak hem de aşk olarak yıldızları adeta parladı.

Beraber yer aldıkları Netflix fillm setinde tanışıp aşka yelken açan Yiğit Kirazcı ve Pınar Deniz aşkı tam gaz devam ediyor. 

Kanal D'de ekrana gelen Yargı dizisinde Ceylin karakteri ile ekranlara gelen Pınar Deniz için edata parlama dönemi yaşanıyor. AŞK 101'in ardından Yargı dizisinde de Kaan Urgancıoğlu ile partner olarak ekranlara gelerek Pınar Deniz'in aşkta yüzü gülüyor.

Şu sıralar Fox Tv'de yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde yer alan Yıldırım karakteri ile kendisine hayran bırakan Yiğit Kirazcı için de bu sene oldukça iyi geçiyor. Gökçe Bahadır ile partnerliği oldukça uyumlu bulunan Yiğit Kirazcı'nın aşkta da yüzü gülüyor. 

Dilan Çicek Deniz ve Kubilay Aka tatilde! Dilan Çicek Deniz ve Kubilay Aka tatilde!

Yiğit Kirazcı ve Pınar Deniz önceki gün Zorlu AVM’de görüntülendi. Alışverişe çıkan sevgililer, el ele objektiflere poz verdi. Çiftin neşeli ve keyifli halleri sosyal medyada övgü dolu yorumlar aldı.