Fox Tv'nin yeni dizisi El Kızı konusu ne? Elkızı hangi diziden uyarlama? ElKızı oyuncuları kim? Elkızı dizisi nerede çekiliyor?

Fox Tv'de bu akşam yeni bir dizi başlıyor! Elkızı dizisi fragmanları ile dikkat çekmeyi başarmıştı bu akşam ise dizi ilk bölümü ile seyirci karşısına çıkıyor!

Başrollerinde İsmail Ege Şaşmaz ile Sevda Erginci'nin yer aldığı Elkızı dizisi ilk bölümü ile bu akşam ekranlara geliyor. 

Cumartesi akşamları Fox Tv'de yayınlanacak olan El Kızı dizisi bu akşam ilk bölümü ekrana geliyor. El Kızı dizisi konusu merak edildi. El Kızı oyuncuları kim? Elkızı nerede çekiliyor?

El Kızı Oyuncuları Konusu Ne?  

Elkızı konusu şu şekilde;

Bir baba ve bir kızın hikayesinin anlatılacağı Elkızı dizisinde Ezo'nun hikayesi seyirci ile buluşacak. Ezo çocuk yaşta öksüz kalmış bir genç kızdır. ANnesinin kaderini yaşaması üzerine ona bunu yaşananlardan intikam almak ister.

Elkızı Dizisi Nerede Çekiliyor?

El Kızı dizis Muğla'da çekiliyor. 

El Kızı Oyuncuları Kim?

Meltem Cumbul ekranlara dönüyor! Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisinde Meltem Cumbul ekranlara dönüyor! Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisinde

ElKızı dizisinde Sevda Erginci, Fikret Kuşkan, İsmail Ege Şaşmaz, Perihan Savaş, Nur Yazar, Sedef Avcı, Münir Can Cindoruk, Toprak Sağlam, Macit Koper, Pelinsu Çileli, Çağla Şimşek, Sinan Arslan yer almaktadır.