Camdaki Kız dizisinin Cana'sı oyuncu Hande Ataizi verdiği röportajda gündem olacak açıklamalar yaptı.

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Camdaki Kız dizisinde Sedat ile yasak aşk yaşayan Cana karakterine hayat veren Hande Ataizi verdiği röportajda hem diziyle iligli hem de hayatı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Bir neslin Ruhsar olarak bildiği, ekranların en özgün işi olan Ruhsar dizisinde Cem Davran ile harika bir ikili olan Hande Ataizi verdiği röportajında Ruhsar dizisine de değinmeyi ihmal etmedi. 

Pelin Akil’in Dizisi Sona Erdi Sıra Eşi Anıl Altan’a Geldi! Pelin Akil’in Dizisi Sona Erdi Sıra Eşi Anıl Altan’a Geldi!

"CANA KÖTÜ DEĞİL CANI YANMIŞ BİR KADIN AİLE TARAFINDAN BAŞINDAN ENGELLENMİŞ BİR İLİŞKİ"

Cana karakterini kötü olarak tanımlamayan Hande Ataizi Cana'yı "Kötü yerine, canı yanmış bir kadının elde etme çabaları demeyi tercih ederim. Daha önce de tepede kalmış, aile tarafından engellenmiş bir ilişki Sedat ve Cana'nın ilişkisi. Daha sonra da hırsla yapılan hasbelkader bir evlilik. Üzerine Cana'nın kendi ailesindeki sevgisizliğiyle birleşince ortaya böyle bir karakter çıkıyor." sözleri ile tanımlıyor.

"HER YAŞIN AYRI BİR TAVRI VAR ANNELİK SIĞDIRAMADIĞIM ENERJİMİ KONTROL ETTİRDİ"

Hande Ataizi 40'lı yaşlar size uğurlu geldi mi? sorusuna "Her yaşın ayrı bir tavrı oluyor, bir de annelik misyonu eklendi hayatıma. Anne olmak bana çok iyi geldi. İçimde bir türlü hiçbir yere yerleştiremediğim enerjimi doğru yöneltmemi sağladı. Karşılıksız bir sevgi evlat sevgisi.

"20'li yaşlar konservatuvar dönemimdi. İlk kazanılan parayla deli gibi alışveriş yaptığım, herkesi memnun etme isteği, bir şeyleri tek başına başarma ve arkasından gelen öz güven dönemi. Eğlenceyi en kendime göre yaşadığım 90'lar. Sorumluluklar olmadığı için sırt çantamı alıp istediğim ülkede yaşayabilme özgürlüğüm vardı. Baktığımda hep dolu dolu yaşamışım hayatımı."

"HAYATIMDA HİÇ HATA YAPTIM DEMEDİM"

Hande Ataizi hayatında bugüne kadar yaptığı hiçbir şeyi hata olarak görmediğini "Hata olarak gördüğüm bir şey yok açıkçası. Çünkü geçmişle alakalı majör bir problemim yok. Bence en büyük pişmanlık yaptıklarımızdan ziyade yapmadıklarımız olmalı." diye yanıt verdi.

Sevgilisi Dinç Aydoğdu ile arasındaki 20 yaş fark ilgili olarak ise Ataizi "Sonuçta ben de bu toplumda yetiştim, benim için de başta biraz tuhaftı bu yaş farkı durumu. Kabullenmemi Dinç sağladı. Yoksa çok bozmaya çalıştım bu ilişkiyi. Ama sonra Yaşanması gereken ne varsa yaşa dedim kendime. Her şey bizim kontrolümüzde değil.

Yıldız Kenter’in bir lafı vardı Çocuklar, bu hayatta ölçüsüzlüğün bile bir ölçüsü olmalı derdi. Bu durumda hep hayatına ekstra dikkat etmek durumundasın. Ölçüsüzlükleri kabullenen bir ruhun varsa onun ölçüsünü bulmak sana kalıyor"

"RUHSAR EN ÖZGÜN İŞTİ"

Hande Ataizi Ruhsar ile ilgili olarak ise "O çok güzel bir porje çok güzel bir karakterdi, en keyif aldığım işlerden biriydi. Yaşam ve ölüm kavramını insanlara güzel bir dille anlatıyordu. Tükenmezkalem grubunun en özgür işiydi bence."

Hande Ataizi sohbet sırasında annesinin "Eğer çok mutlu bir evliliğim olsaydı profesör olmazdım" dediğini söyleyerek herkes aslında kendi hayatının survivor'ı diyerek hayatını özetledi.