Ünlü oyuncu Ozan Akbaba’nın yeni dizisi merak konusu oldu. Yaz ayları boyunca boş durmayan ve Anka adlı filmini çeken başarılı oyuncu Akbaba’nın ekrandaki yeni projesi belli oldu. Ünlü oyuncunun hayranları yeni projenin ne zaman başlayacağını da merak etti.

ATV ekranlarının sevilen dizilerinden olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde yer alan Ozan Akbaba’ nın yeni projesi merak konusu oldu. Bütün yaz boyunca çok yoğun bir çalışma yapan Ozan Akbaba Anka isimli filmi de çekti. Başarılı oyuncunun hayranları yeni projenin hem konusunu hem de ne zaman başlayacağını merak ediyor.

4_1280x720-74

Ozan Akbaba’nın Yeni Dizisinin Adı Ne?

Altı sezon boyunca süren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin sevilen karakterlerinden İlyas’a hayat veren Ozan Akbaba’ dan müjdeli haber geldi. 39 yaşındaki ünlü oyuncu Ozan Akbaba yeni projede başrolde yer alacak. Ünlü oyuncunun hayranları yeni projenin yayın tarihini de merak etti. Heyecanla beklenen proje ne zaman başlayacak.

39 yaşındaki sevilen oyuncu Ozan Akbaba’ nın yeni projesi merak konusu oldu. Ünlü oyuncu daha önce AVT’ nin en sevilen ve en çok izlenen dizileri arasında yer alan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ da rol almıştı. Akbaba, ARC Yapım’ ın TRT 1 için hazırladığı Kasaba Doktoru isimli dizi ile anlaşarak ekranlara geri dönüyor.

5_1280x720-46

Ne Zaman Başlayacak?

Alican Yücesoy Yargı dizisinde Alican Yücesoy Yargı dizisinde

Yaz aylarında da boş durmayan Ozan Akbaba Anka isimli filmini de çekti. Başarılı oyuncu yeni projesi ile gündeme geldi. TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya hazırlanan Kasaba Doktoru dizisinin başrolünde yer alacak olan Ozan Akbaba, Kemal karakterini canlandıracak. Başarılı oyuncunun yeni projesi sevenlerini heyecanlandırdı. Sabırsızlıkla beklenen projenin ne zaman yayınlanacağı da merak ediliyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde İlyas karakterine can veren Ozan Akbaba, ARC Yapım’ ın TRT 1 için hazırladığı Kasaba Doktoru isimli dizi ile anlaştı. Yönetmen koltuğunda Arda Sarıgün’ ün oturduğu Kasaba Doktoru dizisinde yer alacak olan Ozan Akbaba Kemal karakterini canlandıracak. Çekimleri mart ayında başlayacak olan dizi doktorların hikayesi ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

İlker Aslan ve Barış ve Erdoğan’ ın senaryosunu kaleme aldığı, Arda Sarıgül’ ün yönettiği Kasaba Doktoru dizisinin Kemal karakterini canlandıran Ozan Akbaba’ ya eşlik edecek diğer başrol oyuncusu da merak ediliyor. Sabırsızlıkla beklenen Kasaba Doktoru dizisi Kore yapımı Dr. Romantic’ in uyarlaması olacak.

39 yaşındaki ünlü oyuncu Ozan Akbaba’ nın yeni projesi konusu bakımından dikkat çekti. Heyecanla beklenen Kasaba Doktoru dizisinin çekimleri de Mart ayında başlayacak. Dizi severler Kasaba Doktoru dizisinin ne zaman başlayacağını da merak ediyor.