Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan Engin ile bir süredir aşk yaşayan güzel oyuncu Miray Daner çifti son zamanlarda sık sık sosyal medya paylaşımları ile gündeme geliyor. Engin ile Daner çifti ele ele poz vererek ve romantik pozlar paylaşarak ilişkilerini doludizgin yaşıyor. Engin’in Daner’e evlilik teklifi ettiği iddia edildi.

Seda Sayan’ın futbol yorumcusu Sinan Engin ile olan evliliğinde dünyaya gelen Oğulcan Engin ile güzel oyuncu Miray Daner üç aydır aşk yaşıyorlar. İkili son zamanlarda sosyal medya hesaplarında da birbirini paylaşmaya başladı. Oğulcan Engin’in sevgilisi Miray Daner’e evlilik teklifi ettiği iddia edildi.

2_1280x720-94

Oğulcan Engin ve Miray Daner Evleniyor Mu?

İş insanı Oğulcan Engin ile ünlü oyuncu Miray Daner üç aydır aşklarını doludizgin yaşıyor. Seda Sayan’ın futbol yorumcusu Sinan Engin ile olan evliliğinde dünyaya gelen Oğulcan Engin geçtiğimiz Temmuz ayında 33 yaşındaki güzel oyuncu Ezgi Eyüboğlu ile olan iki yıllık ilişkisini bitirdi.

Yetenekli oyuncu Ezgi Eyüboğlu ile olan ilişkisini bitiren Oğulcan Engin üç ay önce güzel oyuncu Miray Daner ile yeni bir aşka yelken açtı. İkili ilk iki ay ilişkilerini gözden uzak yaşamayı tercih ederken son zamanlarda çift sosyal medya paylaşımları ile gündeme geliyor. İlişkilerini doludizgin yaşayan Engin ile Daner çifti Instagram hesabından ele ele ve romantik pozlar paylaşmaktan da geri kalmıyor.

4 1280 720-2

Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı? Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı?

Oğulcan Engin ve Miray Daner Ne Zaman Evleniyor?

Seda Sayan’ın futbol yorumcusu Sinan Engin ile olan evliliğinde dünyaya gelen Oğulcan Engin son zamanlarda 23 yaşındaki güzel oyuncu Miray Daner ile olan ilişkisiyle gündemde. Daner ve Engin çifti sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşım ile sevenlerini mutlu etti. İkilinin paylaşımları saniyeler içinde binlerce yorum alıyor.

Güzel oyuncu Miray Daner ile iş insanı Oğulcan Engin son zamanlarda magazin gündeminin en gözde çiftleri arasında yer alıyor. İkilinin sevenleri ikiliyi birbirine çok yakıştırıyor. Ünlü oyuncu Miray Daner yılbaşı gecesi sevgilisi Oğulcan Engin’in ailesi ile geçirdi. Geçtiğimiz günlerde Miray Daner “ilişkiniz Nasıl Gidiyor? sorusuna güzel gidiyor” şeklinde cevap vermişti.

Genç aşıklar iş insanı Oğulcan Engin ile güzel oyuncu Miray Daner cephesinde bomba bir iddia ortaya atıldı. Engin ve Daner çifti sosyal medya hesaplarında baş başa mutluluk dolu bir fotoğrafı paylaşmıştı. Bu paylaşımdan sonra Seda Sayan’ın futbol yorumcusu Sinan Engin ile olan evliliğinde dünyaya gelen Oğulcan Engin’in 23 yaşındaki sevgilisi güzel oyuncu Miray Daner’e evlilik teklifi ettiği iddia edildi.