Ünlü sanatçı Emrah ile eşi Sibel Kirer’in boşanma haberi gündeme bomba gibi düştü. Çiftin neden boşandığı merak edildi. Ayrıca boşanma sonrası detaylar da ortaya çıktı. İşte detaylar…

51 yaşındaki ünlü sanatçı Emrah 2014 yılında nikah masasına oturduğu eşi Sibel Kirer ile ayrıldı. Sibel Kirer ile ünlü şarkıcı Emrah evliliklerine son noktayı koydu. İki çocuğu olan çiftin neden ayrıldığı merak konusu oldu. İddialara göre boşanma davasını Emrah açmış. Ayrıca boşanma sonrası detaylar da haberimizde…

5_1280x720-45

FİLM-SAN VAKFI 2023-2024 SİNEMA VE DİZİ ÖDÜLLERİ İÇİN START VERDİ FİLM-SAN VAKFI 2023-2024 SİNEMA VE DİZİ ÖDÜLLERİ İÇİN START VERDİ

Emrah ile Sibel Kirer Boşandı!

Sanat dünyasında bir boşanma haberi daha geldi. 2014 yılında ünlü şarkıcı ve oyuncu Emrah eşi Sibel Kirer ile evlenmişti. Çiftin daha önce de ayrılık haberleri gelmişti ancak çift her seferinde ayrılık haberlerini yalanladı. Sibel Kirer, “Boşansak ortaya çıkardı, biz boşanmadık, yüzüğüm de parmağımda. Evleri ayırdığımız doğru değil” ifadelerini kullanmıştı. Ancak ikilini ayrıldığı iddiaları bu sefer yakın çevresi tarafında da doğrulandı.

Ünlü şarkıcı Emrah ile Sibel Kirer çifti 2014 yılında nikah kıymıştı. Emrah ve Kirer çiftinin Eleysa ve Elyesa isminde iki çocuğu da var. Ayrıca ünlü şarkıcı Emrah çocuklarını kameralardan uzakta büyütmeyi tercih ediyor ve 2 Şubat 2022 tarihinde 5 yaşına giren kızı Eleysa için özel şakı bestelemişti.

Kızı Eleysa’ nın doğum günü için özel şarkı besteleyen Emrah, Kızım adlı şarkıyı sosyal medya hesabında yayınladı. 51 yaşındaki ünlü sanatçı Emrah kızına “Eleysa'm doğum günün kutlu olsun yavrum. 5 yaşındasın artık gözümün nuru. Canım kızım bu şarkıyla sana aşkımı ilan ettim. Sen benim ciğerparemsin. İyi ki benim kızımsın, iyi ki senin babanım. Rabbim sana mutlu sağlıklı ve güzel ömürler nasip etsin. Şunu hiçbir zaman unutma prensesim; ömrümün sonuna kadar dağ gibi senin yanındayım. Seni seviyorum aşkım” şeklinde seslenmişti.

4_1280x720-73

Emrah ile Sibel Kirer Neden Boşandı? Boşanma Sonrası Detaylar Ortaya Çıktı!

Sibel Kirer ile ünlü sanatçı Emrah iki yıldır ayrılık haberleri ile magazin gündemine geliyorlar. Her seferinde bu iddiaları yalanlayan çift bu sefer boşandı. Çiftin yakın çevresi de bu haberleri doğruladı. Boşanma davasını ünlü sanatçı Emrah’ ın açtığı iddia edildi.

2014 yılında nikah masasına oturan çiftin boşanma davasındaki detayları da ortaya çıktı. Ünlü şarkıcı Emrah Erdoğan ve Sibel Kirer ikilisi 27 Ocak 2022’ de Bodrum Aile Mahkemesinde boşandı. Erdoğan ve Kirer çiftinin Eleysa ve Elyesa adlı iki çocuğunun velayetini mahkeme anne Sibel Kirer’ e verdi. 51 yaşındaki şarkıcı Emrah her ay Kirer’ e 12 bin TL iki çocuğuna ise toplamda 18 bin TL nafaka ödeyecek.

Emrah eşi Sibel Kirer’ e toplamda 30 bin nafaka ödeyecek ve çocuklarını Pazar günü görebilecek. Öte taraftan Emrah eşi ile beraber yaşadığı Bodrum’daki evinde kalmaya da devam edecek. Boşanma davasını Emrah’ ın açtığı iddia edilirken iki çocuğu bulunan çiftin neden boşandığı da merak ediliyor.