EDHO için tüm umutlar tükendi! Oktay Kaynarca'dan yeni dizi haberi geldi! ATV ile sözleşmesi bulunan Oktay Kaynarca yeni yapımcı şirketi bulma şartıyla yeni diziye hazırlanıyor! Oktay Kaynarca'nın yeni dizisi ne olacak?

ATV'nin savaş yaşadığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde tüm kapılar geri dönüşsüz bir şekilde kapandı!

Kanal yönetimi ile kavgalı olan EDHO yapımı başka bir kanalda devam edecek mi söylentilerine Oktay Kaynarca yalanlama getirmiş ve dizinin final yapıtğını ve geri dönmeyeceğini duyurmuştu.

ATV'de EDHO yerine yeni dizisi Destan'ı koymuş ve iyi reytingler elde etmişti. Dizinin Hızır Çakırbeyli'si Oktay Kaynarca'yla ilgili yeni bir dizi haberide kesinleşti.

EDHO hayranları dizinin yeni sezonunu beklerken kanal ile Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kavgasında yanan taraf olmuştu. Sözleşme konusunda gerginlik yaşayan kanal ve EDHO ekibi anlaşamış ve dizi yayından kaldırılmıştı.

OKTAY KAYNARCA YENİ DİZİ İLE DÖNECEK!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin başrolü Oktay Kaynarca ATV ile yeni bir proje için el sıkıştı bile! ATV Oktay Kaynarca'dan başka bir yapım şirketiyle anlaşmasını iletti.

Meltem Cumbul ekranlara dönüyor! Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisinde Meltem Cumbul ekranlara dönüyor! Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisinde

Oktay Kaynarca'nın bu sürede bekleme parası alacağı da öğrenildi. 

Oktay Kaynarca yapım şirketi sessiz kalırken EDHO'nun tamamen bittiğini kendi sosyal medya hesabından duyumuş ve kafalar karışmıştı. Bu durumda tartışmada Kaynarca'nın kanaldan taraf mı olduğu yoksa sözleşme nedeniyle ayrılamadığını mı düşündürdü..