Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece ile Anadolu Efes'in yıldızı Buğrahan Tuncer evleniyor! Bugüne kadar beraber fotoğraf atmaktan kaçınan Eda Ece ve Buğrahan Tuncer fotoğraflara başladı çünkü çifti evlilik kararı aldı! Çifte yakın bir kaynaktan gelen habere göre yaz düğün var!

Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Yıldız karakteri ile adaeta bir dönüm noktası yaşayan Eda Ece baksetçi sevgilisi ile evleniyor!

Bir barışık bir küs ilişki yaşayan Eda Ece ve Buğrahan Tuncer çiftinden mutlu haber geldi! Fox Tv'nin sevilen dizisi Yasak Elma'da Yıldız karakteri ile büyük beğeni toplayan Eda Ece Anadolu Efes'te oynayan milli basketçi Buğrahan Tuncer ile evlilik kararı aldı!

Bir ayrı bir barılık aşk yaşayan Eda Ece ile Buğrahan Tuncer çifti sürekli olarak birbirlerini sosyal medyada siliyor daha sonra barışıyorlardı. İkilinin beraber fotoğraf atıp anında silmeleri de meşhurdu. Ancak 2 gündür ikilden aşk aşk dolu çift paylaşımları geliyor.

Pelin Akil’in Dizisi Sona Erdi Sıra Eşi Anıl Altan’a Geldi! Pelin Akil’in Dizisi Sona Erdi Sıra Eşi Anıl Altan’a Geldi!

Eda Ece sevgilisi Buğrahan Tuncer ile karesini paylaşmış ve "Gerçek hayat" diye paylaşmış ve nazar emojisi koymuş ve devamında silmeyerek herkesi şaşırtmıştı. Buğrahan Tuncer de  Eda Ece ile fotoğrafımı kalp emojisi ile koymuş ve silmeyerek o da şaşırtmıştı. Ece daha sonra da sevgilisi Buğrahan Tuncer ve bir çift arkadaşı ile fotoğraf komuş ve "Friends forever" yazarak adeta evli bir çift görünümü vermişti.

İkiliden gelen biliglere göre bunlar evlilik hazırlığı! Çifte yakın kaynaktan gelen bir bilgiye göre mutlu haber bu yaz geliyor. İkili bu yaz dünya evine giriyor.