TV 8 ekranlarında yer alan ve Türkiye’nin sevilen ses yarışması olan O Ses Türkiye ile ilgili bomba bir iddia gündeme düştü. O Ses Türkiye yarışmasının reytinglerde istenilen başarıya ulaşmadığı gerekçesiyle final yapacağı konuşuldu.

Jüri koltuğunda Beyazıt Öztürk, Murat Boz, Ebru Gündeş ve Oğuzhan Koç’un yer aldığı sevilen ses yarışması O Ses Türkiye’nin final yapabileceği konuşuluyor. Sevilen yarışma O Ses Türkiye’nin neden final yapacağı da merak edilenler arasındaydı.kako-DNHUx5Iu1if9y0xp

O Ses Türkiye Tutmadı Mı!

Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını üstlendiği ve jüri koltuğunda Hadise’nin olmadığı Beyazıt Öztürk, Murat Boz, Ebru Gündeş ve Oğuzhan Koç’un oturduğu beğenilen yarışma O Ses Türkiye, sevenlerini üzecek bir iddia ile gündeme bomba gibi düştü. Jüri üyeleri ne yaparsa yapsın programda istenilen reyting başarısını elde edemediği iddia edildi.

TV 8 ekranlarında yayınlanan sevilen yarışma O Ses Türkiye, jüri üyeleri içinde Hadis’ nin olmadığı yarışma programda istediği başarıyı tam sağlayamadı. Bu durumdan kaynaklı Hadise’nin hayranları harekete geçti. Güzel şarkıcı Hadise’ nin sevenleri, sosyal medya hesaplarından anlamlı paylaşımlarda bulundu. Ünlü şarkıcı Hadise’nin hayranları, “Hadise olmadığı reytinglerde düşüşe hiç şaşırmadık” şeklinde yorumlarda bulundu.

kako-O6tRVk7cwGU05W9k

O Ses Türkiye Final Yapıyor!

Jüri koltuğunda Beyazıt Öztürk, Murat Boz, Ebru Gündeş ve Oğuzhan Koç’un yer aldığı sevilen ses yarışması O Ses Türkiye’nin reytinglerde istenilen başarıyı yakalayamadığı için final yapacağı iddia edildi. Ayrıca ünlü şarkıcı Hadise’nin yer almadığı jüri koltuğu için hayranlarının tepkisi de gecikmedi.

Geçtiğimiz günlerde ikinci sayfa programında konuk olan Acun Ilıcalı, Hadise’nin artık O Ses Türkiye yarışmasında olmayacağını söylemişti. O Ses Türkiye programında Hadise’nin yerine gelecek olan isimin de Oğuzhan Koç olduğunu ifade etmişti. 52 yaşındaki uluslararası yapımcı olan Acun Ilıcalı, "O Ses Türkiye'yi ikiye ayırdık. Bir de 'O Ses Rap' var. Hadise'de orada. Hem Hadise çok başarılı oldu hem de program çok başarılı oldu" şeklinde açıklamada bulundu.

52 yaşındaki ünlü ve başarılı yapımcı Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye jüri üyesinin eğlenceli bir karakter olmasına dikkat ettiklerini, önem verdiklerini  de belirtti. Acun Ilıcalı sözlerine, "O Ses Türkiye jürisi eğlenceli olmak zorunda. Her futbolcudan teknik direktör olmayacağı gibi her şarkıcıdan da jüri üyesi olmuyor. Ben bu zamana kadar iyi jüriler yaptığımızı düşünüyorum. Murat Boz’u da öyle keşfettik. Ben bu kadar eğlenceli biri olduğunu bilmiyordum." Devam ederek açıklamda bulundu.

TV 8 ekranlarında yayınlanan ve Acun Ilıcalı’ nın yapımcılığını yaptığı sevilen yarışma programı O Ses Türkiye,  reytinglerden dolayı istenilen başarının elde edilmediğini ve final yapacağı yönünde ki iddiaları ile magazin gündemine bomba gibi düştü. Cumartesi akşamları TV 8 ekranlarında yayınlanan sevilen yarışma O Ses Türkiye, reytinglerde 17. sıraya kadar gerilediği görülüyor. Sosyal medyaya bomba gibi düşen final iddiasına yapımcı Acun Ilıcalıdan ise hala bir açıklama gelmedi.

TV 8 ekranlarının heyecanla takip edilen ve sevilen yarışma programı olan O Ses Türkiye, hala TV 8’in yayın akışında yer alıyor. O Ses Türkiye yarışma programının 13 Kasım 2021 tarihinde cumartesi günü ekrana geleceği görünüyor. O Ses Türkiye yarışma programının final yapacağı yönünde henüz resmi bir açıklama da yapılmadı.