Yalancı dizisinin aslında final kararı diziyi Salı gününe alırken verilmişti! Yalancı dizisi gelecek hafta ekranlara veda edecek!

Başrollerinde Salih Bademci ve Burçin Terzioğlu'nun yer aldığı Yalancı dizisi Show tv'nin kararıyla final yapıyor!

Ekranlardakı reyting canavarı dizileri bitirmeye devam ediyor! Bugünün de kurbanı Yalancı dizisi oldu!

Kadorsunda Salih Bademci ve Burçin Terzioğlu'nun yanı sıra Hazal Türesan, Cemal Toktaş, Şahin Irmak gibi oyuncuların yer aldığı Liar dizisinden uyarlanan Yalancı dizisi gün değişikliği nedeniyle ekrana veda ediyor.

İstanbul Ansiklopedisi dizisi geliyor! Netflix İstanbul Ansiklopedisi dizisi geliyor! Netflix

Cuma akşamları yayınlandığında AB'de 2. sıraya kadar yükselen Yalancı dizisi Aziz dizisini başlamasıyla Cuma gününden reytingin şu an için en güçlü savaş verdiği güçlü dizilerin yer aldığı Salı gününe alınmıştı. Bu gün değişikliği aslında final habercisiydi. Kanal aslında dizinin final kararını Salı'ya alarak vermişti.

Salı günü Masumlar Apartmanı ve Evlilik Hakkında Her Şey dizilerine rakip olması imkansız olan Yalancı dizisi Salı'ya konularak final yapması sağlandı.

Salı akşamı Aziz gibi ağır bir dizininn şansı varken Yalancı dizinin tutunması imkansızdı. 

Süreç Film’in yapımcılığında Yalancı dizisi Aziz dizisinin başlamasıyle gün değişikliği yaptırılmış ve finali onaylanmıştı.

Yalancı dizisi orjina dizi kadar bile sürmeyerek gelecek hafta final yapacak. Yalancı dizisi önümüzdeki hafta 10. bölüm ile final yapacak.