Güçlü sesi ile dikkat çeken Nil Burak tan şok bir itiraf haberi geldi.

Nil Burak ağızları açık bırakacak ve şok edecek bir itiraf geldi. Söz konusu itiraf ise kumar bağımlılığı ile ilgiliydi. Geçmiş yıllarda yaşanan kötü alışkanlıkla ilgili itiraf yıllar sonra geldi. 

Gündemde bomba etkisi yaratan skandal itiraf ünlü sanatçı Nil Burak’tan geldi. Ağızları açık bırakan kumar bağımlılığı itirafı Nil Burak tarafından yapıldı. Usta ve ünlü sanatçı Nil Burak bir youtube kanalına geçmişte yaşadığı olaylar ile ilgili çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Burak yaşadığı zorlu ve çalkantılı hayatı ile ilgilide oldukça önemli konuları magazincilerle paylaştı.

Usta İsimden Gündemi Sarsacak Açıklamalar

Güçlü sesi ve duruşu ile hafızalara kazınan Nil Burak gündemi sarsacak açıklamalarda bulundu. Youtuber kanalına röportaj veren Nil Burak eski eşi ile ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu. Nil Burak oğlunun babası Şamil beyden boşanma nedeni ile alakalı dikkat çekecek açıklamalarda bulundu. Burak yaptığı olay açıklamalar ile gündemi bir anda salladı. 

Türk müziğinin en önemli ve en sevilen seslerinden olan Nil Burak magazincilerle yaptığı açıklamalar ile sansasyon yarattı. Youtube da yayınlanan Haber Bahane isimli programa katılan Burak özel hayatına dair açıklamalar yaparak gündeme geldi. Usta sanatçı Nil Burak yaşadıklarını saniye saniye anlatarak gündemde de bomba etkisi yarattı.

Nil Burak’tan Olay İtiraf

Haber Bahane isimli canlı yayın programına konuk olan Nil Burak olay itirafları ile bomba etkisi yarattı. Özel hayatı ile ilgili de açıklama yapan Burak internet üzerinden tanıştığı ve evlilik yaptığı haberler ile ilgili böyle bir durumun söz konusu olmadığını ifade etti. Röportajın en can alıcı noktası ise Nil Burak’ın kumar bağımlılığı konusunda yaptığı açıklama oldu. 

Aynı zamanda yabancı uyruklu biriyle asla evlilik yapmadığını belirten Burak açıklamalarına bu şekilde devam etti. Nil Burak 1996 yılında çıkan evlilik söylentilerinin ise gerçeği asla yansıtmadığını belirtti. Ancak Nil Burak’ın olay kumar bağımlılığı itirafı gündemi sarsacak nitelikteydi.

Nil Burak’tan Yıllar Sonra Gelen Kumar Bağımlılığı İtirafı

Güçlü sesi ve duruşu ile dikkat çeken Nil Burak’tan yıllar sonra çok önemli bir itiraf geldi. İlk evliliğini formalite icabı ve menajeri ile yaptığını belirten sanatçı 10 gün içerisinde ise boşandıklarını ifade ediyor. Yurtdışına çıkabilmek için evlendiğini belirten Burak prosedür gereği bu olaya evet dediğini açıklıyor. 

Datça'da Mesut Yar ve Demet Akalın rüzgarı Datça'da Mesut Yar ve Demet Akalın rüzgarı

Oğlunun babası Şamil Beyle 11 yıl evli kaldıklarını ancak onun da kumar bağımlısı olması sebebiyle ayrılma kararı aldığını itiraf eden Nil Burak bu olayı gözyaşları içerisinde anlatıyor. Açıklamalarında oğlunun Babası Şamil beyin kumara çok büyük yatırımlar yapması sebebiyle ayrıldıklarını söylüyor. Oğlunu ve kendini korumak adına bu kararı aldığını ifade ediyor.

Nil Burak’tan Bomba İtiraf Geldi

Güçlü sesi ve yorumu ile beğenilen Nil Burak Haber Bahane isimli programda bomba bir itirafta bulundu. Oğlunun babası Şamil beyle olan evliliğinin eşinin kumar bağımlılığı nedeniyle bittiğini açıklıyor. Yıllar sonra gelen bu itiraf ise gündemde tam anlamıyla bomba etkisi yarattı. Ancak eşiyle oğlu için görüştüklerini ve her zaman görüşmeye devam edeceklerini de sözlerine ekliyor. 

Asıl bomba yaratacak itiraf ise Nil Burak’ında kumar alışkanlığının olması oluşturuyor. 40 senedir kumar oynadığını itiraf eden Burak bu itirafı ile de gündemde tepkilere neden oldu. Ünlü sanatçı Nil Burak kötü giden evliliği hakkında olay yaratacak itirafları Haber Bahane ekibiyle paylaştı.