Türkiye'nin ilk distopya dizisi başlıyor. Dijital platforma gelen dizilere yetişilmiyor. Onlardan biri de çekimleri başlayan Nasıl Fenomen Oldum dizisi. Nasıl Fenomen Oldum konusu ne? Nasıl Fenomen Oldum oyuncuları kim?

Türkiye'nin ilk distopya dizisi Nasıl Fenomen Oldum start verdi.

Dijital platform yarışına geri kalan Bein Connect'te katıldı. Arka arkaya yeni diziler çeken Bein şimdilerde Nasıl Fenomen Oldum dizisine hazırlanıyor. Fandom, Erkek Severse ile merakle beklenen kanala Nasıl Fenomen Oldum dizisi de eklendi.

Yakında izleyici ile buluşacak olan Nasıl Fenomen Oldum dizisi çekimleri hızlıca devam ediyor. Nasıl Fenomen Oldum dizisi konusu merak edildi. Nasıl Fenomen Oldum oyuncuları ve karkaterleri de merak konusu olduç

Nasıl Fenomen Oldum dizisinin yönetmen koltuğunda  Mustafa Kotan otuacak. Dijital bir platformda yayınlanacak olan Nasıl Fenomen Oldum dizisi oyuncuları da ilgi uyandıran cinstden . 

Bein Connect'te yayınlanacak olan Nasıl Fenomen Oldum dizisinde Gonca Vuslateri yer alıyor. Başarılı oyuncu dizisde sosyal medya fenomeni Elis karakterine hayat verecek.

FOX TV gözünün yaşına bakmadı! Reytingleri düşen dizi final yapıyor… FOX TV gözünün yaşına bakmadı! Reytingleri düşen dizi final yapıyor…

Nasıl Fenomen Oldum dizisinin diğer ayrıntıları ile ilgili henüz net bilgiler paylaşılmadı