Birce Akalay ve Olgun Toker'in başrolünde yer aldığı Mezarlık dizisine yeni isimler dahil oldu. Kadın cinayetlerinin anlatıldığı Mezarlık dizisi oyuncuları kim?

Özcan Deniz ve Özgü Namal'lı Kızıl Goncalar dizisi ilk tanıtımı bu akşam yayınlanıyor Özcan Deniz ve Özgü Namal'lı Kızıl Goncalar dizisi ilk tanıtımı bu akşam yayınlanıyor

Son olarak Son Yaz dizisinde yer alan Birce Akalay ile Olgun Toker'in başrolünde yer alacağı Abdullah Oğuz imzalı Mezarlık dizisinin cast çalışmaları hızlandı.

Hazırlıkları süren Mezarlık dizisinin çekimleri önümüzdeki hafta başlayacak. Mezarlık dizisi oyuncu kadrosu her geçen gün genişliyor.

Dijital bir platformda çekilecek olan Mezarlık dizisinde emniyet müdürlüğü bünyesinde kadın cinayetlerini araştırmak için kurulan özel birimin hikayesi anlatılacak.

Türkiye'nin kanayan yaralarından biris olan kadın cinayetlerinin anlatılacağı dizide Birce Akalay polis Önem'e hayat vercek. Başarılı oyuncu Olgun Toker ise dizide Serdar karakterine hayat verecek.

İlk sezonu saedece 4 bölümden oluşacak olan dizinin diğer oyuncuları da bir bir belli oluyor. Onlardan biri de Berna Öztürk oldu. Berna Öztürk dizide özel birime katılan Sofia adlı hacker'ı canlandıracakkken diziye katılan bir diğer isim Sezgin Uzunbekiroğlu Yılmaz da Feriha karakterine hayat verecek.