Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız yeni bölümü ile seyirci karşısına çıktı. Heyecanın hiç eksik olmadığı Camdaki Kız 53. bölüm tek parça izleyenler Hayri ve Nalan aşkına tanıklık etti. Sedat, Nalan’dan şüphelenecek mi? Muzo’nun Hayri ile ilgili planı nedir? İşte detaylar…

Ömer dizisinde sürpriz transfer! Ömer dizisinde sürpriz transfer!

Ekranların fenomen haline gelen dizisi Camdaki Kız yeni bölümleri ile nefes kesmeye devam ediyor. Gerçek bir hayat hikayesine dayanan senaryosu ile dikkatleri üzerine çeken Camdaki Kız dizisi Perşembe akşamları ekrana geliyor. Camdaki Kız 53. bölüm izleyenlere heyecan dolu anlar sunmayı hedefliyor. Camdaki Kız son bölümünde  Nalan ve Sedat arasındaki bağların kopma noktasına geldiği işlenmişti. Nalan, boşanma kararı almanın eşiğine gelmesine rağmen; Feride’nin vereceği tepkiden çekiniyordu. Selen’in şirketin başına geçmesi ile birlikte aldığı yeni kararlar aile üyeleri tarafından tepkiyle karşılandı. Nalan ve Selen’in karşılıklı atışmalarına Feride’de dahil oldu. Selen'e uyarıda bulunan Feride kızından uzak kalmasını istedi.

s-21d8cfd600316cd5c7eaa0311e75f1e5bb1c8c17

Nalan, Koroğlu ailesi ile ne kadar farklı olduğunu yüksek sesle dile getirmeye başladı. Sedat'tan boşanmak istediğini dile getiren Nalan, Feride'den onay aldı. Nalan için artık yepyeni bir dönem başlıyordu. Muzo ise Hayri'nin peşine takılmıştı. Hayri'nin amacını öğrenmek isteyen Muzo, onunla birlikte zaman geçirmeye karar verdi. Hayri ise Muzo'nun yanında temkinli davranmaya çalışsa dahi gözleri gerçeği ele vermişti. Öte yandan Cana'nın durumu nedeniyle Feride endişelenmeye başlamıştı. Çocuğunu aldırmadığından neredeyse emin oldu. Sedat, Nalan'ın boşanma kararından habersiz olmasına rağmen karısıyla hiç ilgilenmiyordu. Arkadaşları ile zaman geçiren Sedat, bir anda karşısında Nalan'ı görünce sarsıldı. Lakin, yine de suçluluk duygusu hissetmedi. Nalan ise boşanma kararından bir kez daha emin oldu.

s-ceb8e82e41e8b459c2d24e816657fa60ccf7a6c6

Camdaki Kız 53. bölümde neler olacak?

Camdaki Kız 53. bölümünde Feride’nin isyanına tanıklık edeceğiz. Rafet’e Cana’nın hamile olduğunu söyleyen Feride, karşısına çıkan herkesi yakmaya niyetlidir. Cana ise Sedatla arasının düzelmesi için annesini kullanmaya karar verir. Feride, Cana’nın çocuğu aldırması için son bir hamle yapar. Cana’yı kaçırtan Feride için geri dönüş yolu yoktur. Hiçbir şeyden haberi olmayan Nalan, Hayri ile pikniğe gider. Sedat nihayet Nalan'daki değişimin farkına varmıştır. Nalan ve Hayri arasındaki ilişkiyi kıskanan Sedat ilk kez gerçek bir tepki verecektir. Rafet ise Cana'nın hamile olduğunu öğrendiğinde hem çok sinirlenir hem de dede olacağı için içten içe mutluluk duyacaktır.