FOX TV’nin yeni dizisi Bir Peri Masalı’ndan kötü haber geldi! Çarşamba akşamları ekrana gelen Bir Peri Masalı dizisinin reyting oranları erimeye başladı. Alina Boz ve Taro Emir Tekin’in başrollerini paylaştığı Bir Peri Masalı dizisinin erken final yapması bekleniyor! İşte detaylar…


Sezonun iddialı yapımları arasında yer alan Bir Peri Masalı dizisi yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Başrollerinde Alina Boz ve Taro Emir Tekin’in yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda Nazan Kesal, Hazal Filiz Küçükköse, Mustafa Mert Koç, Kadir Çermik, Baran Bölükbaşı ve Şener Savaş bulunuyor. Medyapım tarafından hazırlanan dizinin yayın günü Çarşamba akşamı olarak belirlendi.

indir-9

Heyecanla beklenen Bir Peri Masalı 4. bölümü ile seyirci karşısına çıktı. Karşısına çıkan fırsatı değerlendirerek zengin olmayı hedefleyen Zeynep, Köksal ailesinin içine girmeyi başardı. Onur’un dikkatini üzerine çeken Zeynep, geçmişindeki sırların ortaya çıkmaması için mücadele etmeye devam etti. Bir Peri Masalı son bölümünde Zeynep ve Zafer arasındaki yakınlaşmaya şahitlik ettik. Hamit’in kalp krizi geçirdikten sonra aldığı ilk karar Köksal ailesinin gündemine bomba gibi düştü. Onur, babasının boşluğunu doldurmak için aile bireyleri ile tek tek mücadele etmesi gerektiğini çabuk anladı. Harika’nın yönlendirmesi ile Zafer bile ağabeyine karşı isyankar bir tutum takınmaya başladı. Zafer’in Zeynep’e olan ilgisi ise her geçen gün artıyor. Lakin, Zeynep’in gözü Onur’dan başkasını görmüyordu. 

pir-peri-masali-dizisi

Bir Peri Masalı Reyting Oranları Düşük Mü?

Perihan Ünlücan Arka Sokaklar'a veda etti! Perihan Ünlücan Arka Sokaklar'a veda etti!

Çarşamba akşamı televizyon ekranı birbirinden iddialı dizilere ev sahipliği yapıyor. Gecenin Ucunda, O Kız ve Kuruluş Osman dizileri yayınlanıyor. 19 Ekim'den itibaren ise iki yeni dizi ilk bölümleri ile ekrana geldi. TV8'de Tuzak dizisi yayınlanırken; Show TV'de ise Hayat Bugün dizisi yayın hayatına başladı. Yeni dizilerinde eklenmesi ile birlikte toplam altı rakiple mücadele etmek zorunda kalan Bir Peri Masalı dizisinin reyting oranları düştü. 19 Ekim reyting sıralamasında ilk beş arasına girmeyi başaramayan Bir Peri Masalı dizisinin erken final yapacağı ileri sürüldü. FOX TV'nin düşük reyting oranlarına sahip dizilerin gözünün yaşına bakmadığı biliniyor. Son olarak Mahkum dizisi için final kararı alınmıştı. Bir Peri Masalı 6. bölümü ile final yapabilir.