Tiktok fenomeni Mükremin Gezgin adlı gay fenomen doğurduğunu iddia ederek bir hastaneyi ve çalışanları da alet ederek video çekti. Mükremin Gezgin'in kucağına bir de kimin olduğu merek edilen bir bebek verildi

Tiktok fenomeni Mükremin Gezgin aylardır hamile olduğunu iddia etmişti. 

Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri

Sosyal medya platformu Tiktok'ta hamil olduğunu iddia eden gay fenomen Mükremin Gezgin sonunda doğurdu. Aylardır şiş karnı ile hamile olduğunu iddia eden Mükremin Gezgin adlı fenomen bir hastaneyi de alat etti! 

Mükremin Gezgin adlı fenomen aylardır hamile olduğunu gösteren videolar çekmişti. Bebeğinin babasız olduğunu Onur adı verdiğini söylemiş videolar çekmişti. 

screenshot-5

Mükremin Gezgin adlı fenomen etkileşim adına bir de doğum için hastaneye gitti! 

Peki Mükremin Gezgin hangi hastanede çekim yaptı? Mükremin Gezgin hangi hastanede doğum yaptı? Mükremin Gezgin'in kucağına aldığı bebeğin ailesi kim?

Sosyal medyada Mükremin Gezgin adlı fenomenin video çekmek uğruna bir hastanenin doğumhane bölümünü kullanması tepki çekti. Kullanıcılar hangi hastene olduğunu merak edip şikayet etti.

Milyonlarca insan hastanelerde sıra beklerken Mükremin Gezgin adlı fenomen video için bir hastaneyi meşgul etti yorumları yapıldı. Ayrıca Mükremin Gezgin'in kucağına aldığı bebeğin ailesine tepkiler vardı.

Savcılık Mükremin Gezgin ve hastane çalışanları hakkında soruşturma başlattı.

Bergüzar Korel'den Çok Sert Tepki!

 Bergüzar Korel söz konusu paylaşıma tepki verdi ve "Nasıl izin veriliyor böyle bir şeye. El kadar yavrunuzun espri malzemesi olmasına nasıl izin veriyorsunuz? Buna gülen sayfalara yazıklar olsun. Hepiniz like ve takipçi delisi olmuşsunuz. Yetti artık!" dedi.