Milli Voleybolcu Ebrar Karakurt ile Fenerbahçe'de oynayan Beliz Başkır aşk mı yaşıyor? Ebrar ile Beliz sevgili mi? Ebrar aşkını ilan etti! Beliz ile İmge arkadaş mı?

Ebrar Karakurt son zamanlarda aşk hayatı ile gündemde! Başarılı voleybolcu son sevgilisi ile tartışmalarını sosyal medyadan yapınca eleştirilmişti. 

Ebrar Karakurt'dan yeni aşk! Ebrar Karakurt yaptığı son paylaşımı ile kafaları karıştırdı.

ebrar beliz ask

Ebrar Kararkurt'un milli takımdan yakın arkadaşı olarak Beliz Başkır'la yeni bir aşka yelken açtığı düşünülüyor.

İtalya Ligi'ne transfer olan Ebrar İtalya'da en değerli oyuncu seçilerek sadece magazinsel değil kariyerindeki başarısını da sürdürdüğünü gösterdi.. Ancak Ebrar'ın Voleyboldaki başarısının önüne aşk hayatındaki çalkantılı olaylar önüne geçmeye devam ediyor.

ebrar beliz voleybol

Ebrar sevgilisi İmge'den ayrılmıştı. İmge yeni sevgili yapınca Ebrar, İmge ve yeni sevgili İrem Tuncer arasında sosyal medyadan birbirlerine küfürlü göndermeler yapılmıştı. Bu durum Ebrar'ın imajını yaralamaış ve Ebrar tepki almıştı.

Son olayda ise Ebrar Karakurt koydupu fotoğrafla kafaları karıştırdı.

Ebar milli takımdan yakın arkadaşı Beliz Başkır ile koyuduğu fotoğrafa aşık oluyorum diye yazdı.

ebrar beliz

Erdal Özyağcılar İstanbul ile Üsküp Arasında Mekik Dokuyor! İki Projeyi Birden Yürütüyor!  Erdal Özyağcılar İstanbul ile Üsküp Arasında Mekik Dokuyor! İki Projeyi Birden Yürütüyor! 

Beliz Instagram'da paylaştığı kaydırmalı posta Ebrar'la olan fotoğrafını koyup Ebrar'ı kalbinin üzerine etiketledi ve ''En sonda küçük bir sürpriz var. '' diye yazarak kalp koydu.

Ebrar da bu fotoğrafın altına ''aşık oluyorum'' diyer yorum yaptı ve daha sonra bu postu story'sinde paylaştı ve "iyi ki sen" diye yazarak kalp ekledi. 

ebrar