Müge Anlı ile Sinan Akçıl aşk mı yaşıyor sorusu nihayet yanıt buldu.

ATV'de yıllarca program yapan başarılı televizyoncu Müge Anlı ile Sinan Akçıl arasındaki yakınlaşma aşka dönüştü mü en merak edilen sorulardandı.

Ünlü şarkıcı ve besteci Sinan Akçıl'ın Müge Anlı hayranlığı herkes tarafından bilinen bir olay. Sinan Akçıl bugüne kadar her zaman Müge Anlı'ya olan hayranlığını açıklamıştı.

İkilinin çok yakın arkadş olduğu iddia edilmiş Müge Anlı bu konu için çok yakın dostum demişti.

Sinan Akçıl'ın adı ünlü televizyoncu Müge Anlı ile anılıyordu. Konuyla ilgili Sinan Akçıl ilk defa açıklama yaptı. Sinan Akçıl Müge Anlı sorularına verdiği yanıtla aşk var dedirtti.

Sinan Akçık magazincilerin Müge Anlı ile aşk sorularıne net bir yanıt vermeyerek kafaları karıştırdı.

Sinan Akçıl ile Müge Anlı daha önce de başbaşa yemek yerken görüntülenmişti. Sinan Akçıl daha önce Durum Çok Acil şarkısını Müge Anlı'yı ilham alarak yazdığını açıklamıştı.

Akçıl daha önce Müge Anlı için "İtiraf ediyorum. Gerçek bir Müge Anlı hayranıyım. Her gün izliyorum allah Türkiye'yi Müge Anlı'sız bırakmasın" demişti.

Pelin Akil’in Dizisi Sona Erdi Sıra Eşi Anıl Altan’a Geldi! Pelin Akil’in Dizisi Sona Erdi Sıra Eşi Anıl Altan’a Geldi!

Sinan Akçık Müge Anlı ile aşk var mı sorularına "Bununla ilgili gerçekten konuşmak istemiyorum. Böyle sorulara yanıt vermektense nasıl düzgün bir insan olduğunu nasıl başarılı işler yaptığını konuşalım. O yüzden böyle böyle şeyler bence konuşulmamalı" diyereka deta aşk dedikodularına yalanlamadı.