Prens II. Albert ile evlenerek bir peri masalına imza atan Monako Prensesi hakkında öğrenilenler şaşırttı. Meğerse o peri masalının arkasında yaşananı kimse görmemiş.

Zimbabve’li güzel Charlene Lynette Wittstock, 2011 yılında, TV ekranlarında canlı olarak yayınlanan düğününde evlenmişti  Monako Prensi II. Albert ile. O zaman herkes canlı olarak bir peri masalı izlediğini sanıyordu.

Monako Prensesi Charlene, düğününde ağlaması bir yana sonrasında da objektiflere gülen hiçbir posu yansımadığı için “Mutsuz Prenses” olarak nam salmıştı dünyaya.

Son dönemde boşanma haberleri ile gündeme gelen peri masalı evlilik son gelişmeler ile iyice merak edilmiş durumda.

Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi

5dd510660f2544275cf6d54f

İlk önce Monako’nun mutsuz prensesinin gergedanların soyunun devamı için yapılan çalışmaları yönetmek amacıyla Güney Afrika'ya gittiği açıklanmış ama uzun süre dönmeyince, Charlene’nin ailesinin de orada yaşadığı ve Monako Prensi ve Prensesi boşanma kararı aldığı ve bu sebeple Prenses’inde aile evine döndüğü şeklinde yorumlanmıştı.

Bu yorum ve iddialara saraydan yalanlama gecikmedi ve ilk önce Prenses’in ciddi bir enfeksiyona yakalandığı, bu sebeple doktorların uçak yolculuğuna izin vermediğini açıklamışlar fakat Prenses’in Monako'ya dönüşü gecikince iki kez operasyon geçirdiği ve tam olarak iyileşemediği açıklamamışlardı.

hZpjuOJNpk-eU4tL6h1dUw

Prenses Charlene 10 ay boyunca eşinden ve çocuklarından uzakta yaşamış ve geçen ayın başında ülkeye dönmüştü fakat ne söylentiler kesildi ne de Charlene yerinde durdu ve birkaç gün sonra aniden yokolmasına istinaden eşi Monako Prensi Albert bir açıklama yapmak zorunda kalmış ve Charlene'in sağlık sorunları yaşadığını bu sebeple de adını açıklamayacağı bir ülkede olduğunu söylemişti.

Prensin ülke adı paylaşmaması dikkat çekerken son günlerde Prenses Charlene'in, İsviçre'de bir klinikte olduğu haberleri gelmeye başladı.

Zimbabve’li bir güzel olan Charlene Lynette Wittstock’un masal gibi bir rüya ile gerçek bir Prens ile evlenmesinden neden hiçbir zaman mutluluk duymadığı, son zamanlarda artık ortadan da kaybolması ciddi bir merak uyandırmış durumdayken akıllara Prenses’in iki yıl önce verdiği röportaj geliyor.

vvLab6Rbrkm0ajxi2QdP4Q

"Fotoğraflarda üzgün görünüyorum çünkü evimi (Güney Afrika) özlüyorum" diyen Prenses "mutsuz prense” yorumları için ise "İnsanlar çok kolay ve çabuk bir şekilde 'Bu kadın fotoğraflarda neden hiç gülmüyor?' diye konuşuyor. Ama bazen gülümsemek çok zor olabiliyor. Kimse sizin görüntünün arka planında ne yaşadığınızı bilmiyor" demişti.

Daha önce gündeme de geldiği gibi Prenses röportajında da yalnızlık çektiğinin altını çizmişti ama “görüntünün arka planında” neler yaşadığını tabi ki bu mazeret açıklamaya yetmemişti. Yani ne Monako Prensesi anlatabilmişti mutsuzluğunun sebebini ne de bizler anlayabilmiştik.