İrem Helvacıoğulu’nun yeni sevgilisi Yolaç Özcan merak konusu. Yolaç Özcan’ın ne iş yaptığı ve kaç yaşında olduğu da konuşuluyor. İrem Helvacıoğlu’nun yeni sevgilisi Yolaç Özcan kimdir?

31 yaşındaki güzel oyuncu İrem Helvacıoğlu,  geçtiğimiz aylarda sevgilisi Eser Alp’ten ayrıldığını itiraf etmişti. Sevilen oyuncu İrem Helvacıoğlu yeni bir aşka yelken açtı. Televizyon dünyasının sevilen oyuncusu İrem Helvacıoğlu’ nun yeni sevgilisi Yolaç Özcan merak konusu oldu. Yolaç Özcan’ ın ne iş yaptığı ve kaç yaşında yer aldığı en çok merak edilenler arasında yer aldı.

5_1280x720

İrem Helvacıoğlu’nun Yeni Sevgilisi Yolaç Özcan Kimdir?

Televizyon ekranlarının sevilen oyuncusu İrem Helvacıoğlu, Güneşin Kızları dizisindeki performansı ile çıkış yakaladı. 31 yaşındaki güzel oyuncu İrem Helvacıoğlu, canlandırdığı bütün karakterler ile oyunculuğunun altına imzasını atarak başarısını izleyiciye gösteriyor. İrem Helvacıoğlu canlandırdığı karakterler ile izleyiciden tam not almayı başarıyor.

Güneşi Beklerden dizisinde gösterdiği başarıdan dolayı İrem Helvacıoğlu’na birçok setin kapılarını aralayan bir başarı sağladı. Başarılı oyuncu İrem Helvacıoğlu, ilk bölümü 24 Ocak 2018 tarihinde yayınlanan, yapımcılığını Ece Erdek Koçoğlu’nun yaptığı, yönetmen koltuğunda Emre Karabuşak ve Osman Sınavın oturduğu, Türk yapımı Sen Anlat Karadeniz dizisi ile de anıldı.

Başarılı oyuncu İrem Helvacıoğlu, Sen Anlat Karadeniz dizisindeki performansı, reyting rekorları kırılan ve belli bir hayran kitlesine sahip olan takipçileri tarafından her hafta sosyal medyada paylaşıldı. En son olarak da ATV ekranlarında yayınlanan Baş Belası isimli dizide rol alan İrem Helvacıoğlu, Engin Akyürek’ in yazıp aynı zamanda oynadığı Kaçış dizisine hazırlık yapıyor.

2_1280x720

Peki Yolaç Özcan Ne İş Yapıyor?

Yakın zamanda ilişkisi biten İrem Helvacıoğlu gönlünü bir başkasına kaptırdı. Yeni aşklara yelken açan İrem Helvacıoğlu, geçtiğimiz günlerde sevgilisi Eser Alp’ten ayrılmıştı. İrem Helvacıoğlu’nun yeni sevgilisi Yolaç Özcan,  sosyal medya araçlarından instagramda Plaza Gurmesi isimli hesapta bilinen bir gurmedir. Yolaç Özcan sosyal medyada bilhassa şarap ve yemek üzerine paylaşımlar yaparak bilinmiştir.

Güzel oyuncu İrem Helvacıoğlu’ nun yeni sevgilisi Yolaç Özcan’ın kahve ve şarap odaklı akademik birikime de sahip olduğu söylenmektedir.

6_1280x720

İrem Helvacıoğlu Kimdir?

Güzel aynı zamanda çok yetenekli olan oyuncu İrem Helvacıoğlu, 2 Şubat 1990 tarihinde Almanya’ da doğdu. 31 yaşındaki başarılı oyuncu İrem Helvacıoğlu, oyunculuk eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezinde aldı. Yetenekli oyuncu İrem Helvacıoğlu ilk kez Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisinde izleyicinin karşısına çıktı. Ardından Helvacıoğlu, Muhteşem Yüzyıl, Kurtlar Vadisi Pusu ve Güneşin Kızları gibi dizilerde rol aldı. Ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu, 2016 yılında NO:309 isimli dizide Pelin Su karakterini canlandırdı.

Güzel oyuncu İrem Helvacıoğlu, 2018-2019 yılları arasında Sen Anlat Karadeniz dizisinde Nefes karakterini canlandırarak herkesi kendine hayran bıraktı. Helvacıoğlu, 2021 yılında Seni Çok Bekledim dizisinde Ayliz karakterini canlandırdı. Ayrıca 2021 yılında Baş Belası dizisinde de Psikolog İpek karakterini canlandırarak başarısını katladı.

Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı? Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı?

Başarılı oyuncu İrem Helvacıoğlu, birçok filmde de rol alarak izleyiciyi kendine hayran bırakmıştır. Helvacıoğlu, 2014 yılında Aşkın Dili, 2016 yılında Organik Aşk Hikayeleri, 2017 yılında Babası, 2018 yılında Kızım ve Ben, 2020 yılında Eflatun filmlerinde rol alarak büyük başarı yakaladı.