Fox Tv'nin merakla beklenen yeni dizisi Misafir bu akşam başlıyor! Başrollerinde Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay'ın yer aldığı yeni dizi Misafir hangi diziden uyarlama? Misafir dizisi konusu ne? Misafir dizisi orjinal hikayesi ne? Misafir dizisinin sonunda ne oluyor? Misafir dizisi uyarlama mı?

Fatih Aksoy'un yapımclığında çekilen Misafir bu akşam seyircisi ile buluşuyor! Önce İmkansız adıyla başlayan dizi isim değişikliğine giderek son karar olarak Misafir adını almıştı. Misafir dizisi oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Bugün başlayacak dizi Fox'un perşembe akşamları Kanal D'de reytinglerde rekortmen dizi Camdaki Kız'a rakip olmaya çalışacak. Peki Misafir dizsi ile ilgili bilgilere geçelim. Misafir oyuncu kadrosunda kimler var? Misafir dizisi konusu ne? Misafir dizisi uyarlama mı? Misafir dizisi hangi ülkeden hangi diziden uyarlandı? Bütün sorularınızı cevaplıyoruz. 

Misafir dizisi Japon draması Oasis dizisinden uyarlamadır. Oasis adında pek çok yapım olduğundan internette büyük bilgi kirliliği mevcut.

Oasis ne demek?

Oasis İngilizce ve Fransızca'da cennet, sığınak, vaha, güvenli yer, korunma yeri gibi anlamlara sahiptir. 

Oasis Konusu Ne? Misafir dizisinin uyarlandığı Oasis konusu ne? Misafir dizisinin konusu ne? Misafir dizisi karakterleri?

Misafir dizisini uyarlandığı Oasis konusunda kötü bir kişiliğe sahip 27 yaşında bir kız olan Yoko mutsuz bir hayat yaşamaktadır. Yoko istenmeyen bir bebek olarak doğmuştur. Yoko babası kim bilmiyor annesinden de ise hiç sevgi görmemiştir. Tüm bunlar üzerine birde erkek arkadaşı tarafından terk edilir. Bu son darbe üzerine Yoko, hayatından bıkar ve bir köprüye giredek kendisini nehre atar.

Diğer yandan eski bir dedektif olan üç çocuk babası Yuji üç yıl önce eşini kaybetmiştir. Çocuklarıyla daha çok vakit geçirmek istediği için fazla mesai yapmayacağı bir departmana geçmiştir. Bir gün, iş arkadaşlarıyla otururken, sırılsıklam bir kız çıplak ayakla mekane gelir ve bayılır. Yuji onub hastaneye götürdüğünde intihar etmeye çalıştığını öğrenir. Yoko gözünü açtığında kimliği belirsiz bir kız olduğunu düşündüklerini fark eder ve geçmiş hayatından kurtulacağını düşünerek hafızasını kaybetmiş numarası yapar. Yuji genç kadının hafızası iyileşene kadar yanında kalmasını ister ve Yoko'yu evine götürür.

Meltem Cumbul ekranlara dönüyor! Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisinde Meltem Cumbul ekranlara dönüyor! Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisinde

Ancak Yoko burada sevgi dolu aileyi görür ve hayatında hiç yaşamadığı şeyler olduğunu fark eder. Yoko çocuklardan ve köpeklerden bile nefret edecek kadar sevgisiz bir kişiyken yeni hayatına Yuji’nin ailesiyle başlar.

Oasisi dizisini sonunda sevgisiz yalnız büyüyen bir kızken aniden sevgi ve mutluluk dolu bir eve giden kızın sıcak bir hikayesi anlatılır. Ancak dizinin sonunda yalanla başlayan hikaye hiç beklenmedik bir sonla biter.