Salih Bademci kimdir? Salih Bademci kaç yaşında? Salih Bademci nereli? Salih Bademci evli mi? Klasik sorulardan sormadığımız ya da daha doğrusu ezberlemediğimiz kaldı mı? Hadi gelin biz son dönemde efsane olan, yıldızı parıl parıl parlayan, dilden dile dolanan yetenek Salih Bademci’yi farklı bir açıdan okuyalım.

Son olarak Netflix’in meşhur olan Türk Dizisi Kulüp filmindeki performansı ile sosyal medyayı sallayan, oyunculuktaki yeteneği dosta düşmana dudak ısırtan Salih Bademci daha çok konuşulacağa benziyor çünkü Türk Televizyon tarihine bizce artık ismini kazımış oldu.

Star TV’de ekranlara gelen İstanbullu Gelin’in ardından bir dönem pandeminin ve yeni baba olmanın verdiği heyecanla da biraz duran Salih Bademci, son dönemde “İlk ve Son”, “Yalancı” ve “Kulüp” gibi bomba projelerle artarda güdeme gelmeyi başardı ki daha durun sırada “Fanatik” var.

1984 İzmir doğumlu ve Aslan burcu olan 37 yaşındaki genç yetenek Salih Bademci her ne kadar “ne yaparsam yapayım ama tanınmak, bilinmek isterim” diyenlerden olsa da daha önce de verdiği birçok demeçte olduğu gibi aslında başrol peşinde olmayıp, jön olmak istemeyenlerden. 

SALİH BADEMCİ 2

SALİH BADEMCİ HAKKINDA BİLİNMEYENLER? SALİH BADEMCİ VE JÖN OLMAK?

Öncelikle Salih Bademci jön ve başrolün başka şeyler olduğunu bilip özellikle her fırsatta altını çizenlerden. Jön’lüğün çok daraltıcı bir yönü olduğunu bunun da kendisine dar geldiğini belirten usta oyuncu Jön rollerine bir yerden sonra mahkum kalındığını ve mevcut jönlerin de aslında zengin erkek – fakir kız klişesinden kurtulmaya çalıştıklarını belirtiyor. Bu noktada kendisinin şimdi aldığı “başrollerin alışılagelmişin çok dışında olduğu ve hepsinin birbirinden farklı derinlikli roller olduğunu mutlulukla belirtiyor.

Şimdiye kadar ise aldığı yan roller ve karakter oyunculukları ile ilgili kendini hep şanslı gördüğünü belirtiyor. Şöyle ki canlandırdığı karakterlerin yelpazesinin başrollere nazaran çok daha geniş olması ve bir aşk hikayesinin içinde kalmak zorunda olmamasının onu mutlu ve daha rahat kıldığını belirtiyor.

SALİH BADEMCİ EVLİ

Kendisi gibi oyuncu olan ve “Yalancı” projesinde de birlikte olduğu İmer Özgün ile olan evliliği ile ve sevimli bir kız bebek babası olarak bildiğimiz Salih Bademci özel hayatını da magazine taşımayı sevmeyenlerden.

Perihan Ünlücan Arka Sokaklar'a veda etti! Perihan Ünlücan Arka Sokaklar'a veda etti!

SALİH BADEMCİ 3

SALİH BADEMCİ ASLINDA KİM? SALİH BADEMCİ KİŞİLİĞİ? YALANCI MEHMET EMİR ASLINDA KİM?

Son dönemdeki başarıları gerek sosyal medyada gerekse sanat camiasında tam not alıp birçok isim tarafından desteklenen Salih Bademci’yi biraz olsun daha fazla tanımak için oyunculuktaki başarısının yanında kalbinin güzelliğine, zamanlaması ve cümleleri ile zeki kişiliğine esprili tarzına da yer vermeden geçmeyelim.

Mesela bakar mısınız bizi cesaretlendirirken şuaradaki şirin tarzına;

salih 1

Ya rol aldığı dizinin misyonuna yakışır ve büyük bir farkındalıkla; sadece tecavüz nedeni ile intihar eden genç bir kızın davasındaki sanığın tutuksuz yargılanmasına itiraz ettikleri için haklarında dava açılan Ezgi Mola, Ferah Zeynep Abdullah, Hazal Kaya, Atilla Taş, Barış Atay, Metin Uca, Hasibe Eren, Aslı İnandık, Mahsun Kırmızgül, İlkay Akkaya, Fatma Turgut, Funda Eryiğit, Serkay Tütüncü, Sarp Akkaya, Tan Taşçı, Ayşenil Şamlıoğlu, Rahşan Gülşan ve Selçuk Balcı’yı hatırlatan şu tam nokta atışına;

Salih 2