Misafir çocuk oyuncular kim? Misafir Deniz gerçek adı ne? Misafir çocuk oyuncu Deniz kaç yaşında? Salih Demir Ural kimdir? Salih Demir Ural nereli? Salih Demir Ural kaç yaşında? Salih Demir Ural hangi dizilerde oynadı?

Fox Tv'nin heyecanla beklenen yeni dizisi Misafir ilk bölümü ile bu akşam ekranlara geliyor. Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay'ın başrolünde yer aldığı Japon draması Oasis dizisinden uyarlanan Misafir dizisinde çocuk oyuncular göz doldurdu.

Fatih Aksoy'un yapımclığında Misafir dizisinde çocuk oyuncular kim merak edildi. Misafir dizisinde ki çocuk oyuncuları tatlılıkları ile seyirci tarafından çok sevildi. Misafir dizisinin çocuk oyuncuları kim sizler için araştırdık.

Perşembe akşamları ekrana gelecek olan Misafir dizisi çocuk oyuncuları ile seyircinin içini ısıttı! Misafir dizisinin çocuk oyuncularından Deniz karakteri gerçek adı ne? Misafir Deniz kimdir? Misafir Deniz gerçek adı ne? Misafir Deniz kaç yaşında?

Misafir dizisinde çocuk oyunculardan Deniz karkaterini Salih Demir Ural canlandırmaktadır. Salih Demir Ural 23 Ağustos 2010 yılında doğmuştur. Hande Aytar menajerlik şirketi oyuncusudur. Salih Demir Ural kamera karşısına ilk defa 2015 yılında Kara Para Aşk dizisi ile geçmiştir. Daha sonra Kaderimin Yazıldığı Gün adlı dizide son olarak da Her Şeye Rağmen adlı yapımda yer almıştır. 11 yaşındadır.

Ebru Şahin Prens dizisinde! Ebru Şahin Prens dizisinde!