Camdaki Kız dizisinin Sedat'ı Feyyaz Şerifoğlu sevgilisi Merve Dinçkol kimdir? Merve Dinçkol nereli? Merve Dinçkol kaç yaşında? Merve Dinçkol ne mezunu? Merve Dinçkol hangi okuldan mezun? Merve Dinçkol eski sevgilisi kim?

Camdaki Kız dizisinde Sedat karkaterine hayat veren Feyyaz Şerifoğlu yeni sevgilisi Merve Dinçkol ile Rumelihisar'ında görüntülendi!

Kanal D'de sunucusu Merve Dinçkol kimdir merak edildi. Merve Dinçkol kaç yaşında? Kanal D Haber Hafta Sonu sunucusu Merve Dinçkol biyografisi haberimizde!

Kanal D Haber Hafta Sonu sunucusu Merve Dinçkol Kimdir?

Datça'da Mesut Yar ve Demet Akalın rüzgarı Datça'da Mesut Yar ve Demet Akalın rüzgarı

6 Şubat 1986 İstanbul Kadıköy doğumludur. Ailenin tek çocuğudur. Beykent Üniversitesi Radyo Televizyon Bölümü'nden mezun olmuştur. 

İl olarak Lig TV olan Beinsport kanalında stajını yapmıştır.. Daha sonra Başkent İletişim'de sunuculuk ve spikerlik dersleri almıştır.

İlk işi ise Ulusal Kanal'da olmuştur. Burada önce kamera arkasında çalışmış daha sonra spiker muhabirlik ve editörlük görevleri yapmıştır.

Daha sonra ise yine aynı kanalda gün içerisinde haberleri sunmauya başlamıştır.

Kanaldan ayrıldıktan sonra Bugün TV'de başlamış daha sonra ise buradan Milliyet gazetesine geçmiştir.

Milliyet'te Öykü Cengiz ile program hazırlamıştır. Son olarak ise Kanal D'de Gözde Atasoy Kökçü'nün kanaldan ayrılması ile yerine geçmiştir.

Merve Dinçkol Kanal D ekranlarında Kanal D Haber Hafta Sonu sunucudur.