Fox Tv'nin yeni dizisi Evlilik Hakkında Her Şey Jale karakterini hangi oyuncu oynuyor? Gökşen Ateş kimdir? Gökşen Ateş nereli? Gökşen Ateş kaç yaşında? Gökşen Ateş hangi dizilerde oynadı? Evlilik Hakkında Her Şey Jale kimdir? Evlilik Hakkında Her Şey Jale gerçek adı ne?

Fox Tv'nin İngiliz The Split dizisinden uyarladığı Evlilik Hakkında Her Şey dizisi tüm heyecanı ile devam ediyor.

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Gökçe Eyüboğlu, Sumru Yavrucuk, Yiğit Kirazcı ve Sapr Akkaya'nın yer aldığı Evlilik Hakkında Her Şey dizisi yeni bölümü ile bu akşam ekrena geliyor. Son bölümde geçtiğimiz hafta Sergen'in Azra'yı aldattığı ortaya çıkmış hatta Azra ihanete uğradığı kadın olan Jale'yi son sahnede bulmuştu. Ancak Jale kim gösterilmemişti. 

Ve Evlilik Hakkında Her Şey Jale ortaya çıkıyor! Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Sergen'in Azra'yı aldattığı kadın Jale ortaya çıktı! Peki Evlilik Hakkında Her Şey Jale kimdir? Evlilik Hakkında Her Şey Jale gerçek adı ne? 

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Azra'nın ailesine bela olacak olan Jale karakterini Gökşen Ateş canlandırıyor. Peki Gökşen Ateş kimdir? Gökşen Ateş nereli? Gökşen Ateş kaç yaşında? Gökşen Ateş hangi dizilerde oynadı? 

Gökşen Ateş Kimdir?

Gökşen Ateş 14 Nisan 1984 tarihinde İstanbul'da doğğdu. Ateş, çocukluğundan itibaren oyunculuk ve seslendirmeye ilgi duymuş ve Atatürk Kültür Merkezi'nde Çocuk Senfoni Orkestrası'nda sahne almış.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi Hafif Batı Müziği Bölümü’nden mezun oldu. Daha sonra ise Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde eğitim aldı.

İlk kez 2009 yılında yayınlanan Geniş Aile dizisinde kamera karşsına geçti. Daha sonra ise Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Akasya Durağı, Galip Derviş, Kuzey Güney, Çukur, Alev Alev gibi dizilerde yer aldı.

Yer aldığı Yapımlar

Alev Alev

Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu! Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu!

Kefaret

Çukur

Mahalle

Aşk ve Günah

Kuzey Güney 

Geniş Aile