Son zamanların en popüler isimleri arasında yer alan ünlü oyuncu Mert Yazıcıoğlu’nun yeni projesi belli oldu. Disney Plus’tan bomba bir anlaşma haberi daha geldi. Bu habere göre başarılı oyuncu Mert Yazıcıoğlu Disney Plus ile anlaştı. Mert Yazıcıoğlu’nun yeni projesi merak konusu oldu.

28 yaşındaki genç oyuncu Mert Yazıcıoğlu son zamanların yıldızı parlayan isimleri arasında yer alıyor. Başarılı oyuncu özellikle Aşk 101 dizisindeki performansı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Yazıcıoğlu’nun yeni projesi merak konusu oldu. Ünlü oyuncu Mert’in Disney Plus ile anlaşması gündeme bomba gibi düştü. Bakalım Yazıcıoğlu hangi dizide ve hangi rolde yer alacak. İşte merak edilenler…

4_1280x720-112

Mert Yazıcıoğlu’nun Yeni Projesi Belli Oldu!

14 Haziran 2022 tarihinde Türkiye’de yayın başlayacak olan Disney Plus şimdiden birçok başarılı oyuncu ile anlaştı. Dijital platform için dizi ve film çekimleri de başlamıştı. Disney Plus’ın anlaştığı ünlü oyunculardan bir tanesi de Mert Yazıcıoğlu oldu. Ünlü oyuncu Netflix’te yayınlanan Aşk 101 dizisi ile izleyenleri kendisine hayran bırakmıştı.

Netflix’in sevilen dizileri arasında yer almayı başaran Aşk 101 dizisini sevilen karakterlerinden olan başarılı oyuncu Mert Yazıcıoğlu’nun yeni projesi belli oldu. Yakışıklı oyuncu Disney Plus ile anlaştı. Dizi severler ve Mert Yazıcıoğlu’nun hayranları ünlü oyuncunun yer alacağı projeyi merak ediyor. Yakışıklı oyuncunun performansı şimdiden merak konusu oldu.

Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri

1_1280x720-118

Mert Yazıcıoğlu Disney Plus ile Anlaştı!

Son zamanların en popüler isimleri arasında yer alan ünlü oyuncu Mert Yazıcıoğlu’nun yeni bir projeye imza attığı söylendi. Netflix’in en çok izlenen dizileri arasında yer alan AŞK 101 ile büyük bir çıkış yakalayan genç ekibin içinde yer alan başarılı oyuncu Mert Yazıcıoğlu, daha önce de birçok çalışmada yer aldı. Yazıcıoğlu daha önce Karagül dizisinde de yer almıştı.

28 yaşındaki yakışıklı oyuncu Mert Yazıcıoğlu’nun Haziran ayında Türkiye’de yayın hayatına başlaması beklenen Disney Plus ile anlaştığı iddia edildi. Gerek televizyonda gerekse de dijital mecralarda yaptığı işler ile dikkat çekmeye devam eden genç oyuncu Mert Yazıcıoğlu’nun Disney Plus ile yaptığı yeni projesi hayranları tarafından merak konusu oldu. Yazıcıoğlu daha önce rol aldığı projelerdeki başarılı performansı ile dikkat çekerken yeni projedeki oyunculuğu da merak ediliyor.  İddialara göre Yazıcıoğlu’nun yer alacağı dizinin de belli olduğu söylendi.

Disney Plus ile anlaştığı iddia edilen ünlü oyuncu Mert Yazıcıoğlu’nun yer aldığı proje oldukça merak ediliyor. Yazıcıoğlu’nun RU isimli dizi için imza aşamasında olduğu söylendi. RU dizisinin başrol oyuncusunun Mert Yazıcıoğlu olduğu iddia edildi. Yönetmen koltuğunda Bahadır Karataş’ın oturduğu Ru dizisinin kast çalışmaları hala sürüyor. Ayrıca dizi İzmir Urla’da çekileceği söylendi.