Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer alacağı ve fragmanları yayınlanan Süslü Korkuluk dizinde şansızlık bitmiyor. Sabırsızlıkla beklenen dizi önce yapım ve televizyon arasında yaşanan krizden dolayı dijital platforma geçmişti. Şimdi de kadın başrol oyuncusu başta olmak üzere belirlenemeyen oyuncu kadrosundan kaynaklı çekimler de tam anlamıyla başlamıyor. En son dizinin ismi de değiştirildi. İşte merak edilenler…

Başrolünde Çağatay Ulusoy’un yer alacağı ve tanıtımları yayınlanan Süslü Korkuluk dizisinde kara bulutlar bir türlü dağılmıyor. İlkin TV 8 dizisi olarak yola çıkan ve başrolünde uzun zamandır ekranlardan uzak kalan yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy’un bulunduğu Süslü Korkuluk dizisi fragmanları yayınlanır yayınlanmaz yapım şirketi ve televizyon arasında anlaşmazlık yaşandı. Ardından dizinin dijital platformda yayınlanmasına karar verildi. İkinci olarak dizi de Çağatay Ulusoy’un partneri konusunda başta Alina Boz ile daha sonra da Esra Bilgiç ile anlaşmazlık yaşadı. Simdi de dizinin isminin Terzi olacağı yönünde çıkan haberler gündem oldu.

4_1280x720-109

Süslü Korkuluk Dizisinin Bu Sefer İsmi Değişti!

Sabırsızlıkla beklenen Süslü Korkuluk dizisi fragmanın yayınlandığı ilk günden bu yana izleyici merakla bekliyor. Dizinin başrolünde yer alan yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy uzun bir aradan sonra ekranlara dönmeye hazırlanıyordu. Ancak merakla beklenen dizinin tanıtımı yayınlanır yayınlanmaz televizyon ve yapım şirketi arasında anlaşmazlıklar yaşandı. Süslü Korkuluk dizisi TV 8 yayın listesinden çıkarıldıktan sonra yapım şirketi Netflix ile anlaşarak dijital platforma taşındı.

Başrolünde Çağatay Ulusoy’un yer aldığı Süslü Korkuluk krizinde partner krizi de bir türlü çözülemedi. Adeta dizinin üzerindeki kara bulutlar dağılmadı. Başlangıçta dizide Çağatay Ulusoy’un partneri olarak güzel oyuncu Alina Boz ile anlaşılmıştı. Ancak dizinin dijital platforma geçiş yapması ile başlayan kötü süreç sürdü ve Alina Boz diziden ayrılmıştı. Dizide oyuncu değişikliği ile Alina Boz yerine başarılı oyuncu Esra Bilgiç’in geleceği iddia edilmişti. Ancak ünlü oyuncu Esra Bilgiç de yapımcı ile anlaşamayarak diziden ayrıldı. En son olarak da dizinin ismi değişti.

3_1280x720-123

FİLM-SAN VAKFI 2023-2024 SİNEMA VE DİZİ ÖDÜLLERİ İÇİN START VERDİ FİLM-SAN VAKFI 2023-2024 SİNEMA VE DİZİ ÖDÜLLERİ İÇİN START VERDİ

Çağatay Ulusoy’un Yeni Dizisi Süslü Korkuluk Terzi Oldu!

Bir türlü dikiş tutturamayan Süslü Korkuluk dizisinde değişim rüzgarı devam ediyor. Gerek başlangıçta yaşadığı televizyon yapımcı anlaşmazlığı gerekse de oyuncu kadrosunun tamamlanamamasından dizi bir türlü çekilemiyor. Tanıtım fragmanı yayınlanan dizinin bu defa da ismi değişti.  

Yönetmen koltuğunda Cem Karcı’nın oturduğu Süslü Koltuk dizisinde ünlü oyuncu Cağatay Ulusoy’un partneri ünlü oyuncu Alina Boz olmayınca onun yerine gelecek ismin Esra Bilgiç olduğu öğrenildi. Başarılı oyunculuğunun yanı sıra son dönemin parlayan ismi olan Esra Bilgiç ile Çağatay Ulusoy’un partnerliği konuşulurken bu cephede de kötü haber geldi. Çekimleri Kırklareli’nde süren dizide Bilgiç’in projeyi kabul edip etmeyeceği netleşmese de bu iki isim merak konusu olmuştu.

Başarılı oyuncu Esra Bilgiç konu ile alakalı olarak sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Bilgiç “Önüme koyulan her teklife evet demek, şartları bana uymayan sözleşmelere imza atmak zorunda değilim. Zaten imza atmadığım, yani resmî olarak kadrosunda bulunmadığım bir projeden sözleşme şartlarını uygun bulmadığım için çekildim. Bir Hukuk Fakültesi öğrencisi olarak altına imza atacağım her sözleşmeyi ayrıca önemsiyorum. Bu kararımın tüm oyuncu arkadaşlarıma ve değerli büyüklerime cesaret vermesini temenni ederim. Esra…” şeklinde açıklama yaptı.

Merakla beklenen dizide hala kadın başrol oyuncusu yok. Yaşanan oyuncu krizinden sonra dizinin isminde değişiklik yaşandı. Setten yayınlanan bir fotoğrafta klaket üstünde yazan ismin Terzi olduğu görüldü. Süslü Korkuluk dizisinin yeni ismi Terzi olarak değiştirildi.