TRT'ninr ilgi izle takip edilen dizisi Masumlar Apartmanı dizisinde Rüya'nın hikayesi son buluyor! Melisa Şenolsun diziden ayrılıyor! Melisa Şenolsun diziden neden ayrılıyor?

Ezgi Mola, Birkan Sokullu ve Merve Dizdar'ın başrolünde yer aldığı Masumlar Apartmanı dizisinden bir ayrılık daha!

Geçtiğimiz sezon dizinin İnci'si Farah Zeynep Abdullah'ın diziden ayrılması seyircide şok etkisi yaratmıştı. Masumlar Apartmanı dizisinde bir ayrılık daha yaşanıyor!

Farah Zeynep Abdullah'ın şok vedası sonrası diziden bir ayrılık haberi daha geldi. Melisa Şenolsun'un Aslıhan Gürbüz'ün Han'ın eski sevgilisi Ceylan karkateri ile diziye dahil olması ile diziden ayrılacağı öğrenildi.

İnci karkaterinin diziden ayrılmasından sonra diziye Rüya karakteri ile Melisa Şenolsun dahil olmuştu. Masumlar Apartmanı dizisinde bir ayrılık daha yaşanıyor. Han ve İnci'nin aşkı sonrası diziye dahil olan Rüya karakterinin Han ile hemen aşk üçgenine girmesi seyirci tarafından beğenilmedi. 

İstanbul Ansiklopedisi dizisi geliyor! Netflix İstanbul Ansiklopedisi dizisi geliyor! Netflix

MELİSA ŞENOLSUN DİZİDEN NEDEN AYRILIYOR?

Masumlar Apartmanı dizisinde Han'ın eski sevgilisi Ceylan diziye dahil oluyor Rüya çıkıyor!

TRT'nin reyting rekortmeni dizisi Masumlar Apartmanı'nda Rüya ve Han'ın aşkı seyirci tarafından tutmayınca Han'ın eski sevgilisi Ceylan karakteri diziye ilerleyen bölümlerde dahil olacak.

Aslıha Gürbüz'ün Ceylan karkateri ile diziye dahil olmasının ardından Melisa Şenolsun'un diziden ayrılacağı iddia edildi. Rüya karakterine veda edecek olan oyuncunun başka projelerle görüşme yaptığı dahi kulislerde konuşuluyor.