TRT'nin reytinglerde zirve dizisi Masumlar Apartmanı dizisinde Farah Zeynep Abdullah sonrası şok bir ayrılık daha yaşandı!

Başrollerinde Ezgi Mola, Birkan Sokullu ve Merve Dizdar'ın yer aldığı TRT'nin reytinglerde birinci sırada yer alan Masumlar Apartmanı dizisinde hayranlarını üzen şok bir gelişme yaşandı.

Masumlar Apartmanı dizisinde geçtiğimiz sezon İnci'nin ayrılığı gündem olmuş ve yerine bu sezon Rüya karakteri dahil olmuştu. 

Farah Zeynep Abdullah'ın canlandırdığı karakter İnci diziden ayrılmış ve yerine Rüya karkateri ile Melisa Şenolsun dahil olmuştu. Farah Zeynep Abdullah'ın diziden ayrılması gündem olmuş ve İnci karakteri önceden beğenilmezken diziden ayrılması üzerine yerine birde Rüya karakteri girince seyirci tepki vermişti.

Rüya karakteri ile Han karakterinin dizi başlar başlamaz çift olarak hemen konuya girmeye çalışması Masumlar Apartmanı seyircisi tarafından beğenilmemişti. Han'ın heemn yeni bir aşka itilmesi tepki görmüştü.

VE RÜYA ÇIKIYOR! MELİSA ŞENOLSUN DİZİDEN AYRILIYOR NEDENİ İSE...

88679_640x571

Kanal 7'den yeni günlük dizisi! Gelin dizisi geliyor Kanal 7'den yeni günlük dizisi! Gelin dizisi geliyor

Diziye yeni dahil olan Melisa Şenolsun diziden ayrılıyor!

Farah Zeynep Abdullah'ın yerine diziye giren Melisa Şenolsun'un diziye veda edeceği öğrenildi. İlerleyen bölümlerde Masumlar Apartmanı dizisine Han'ın eski sevgilisi Ceylan karkateri ile Aslıhan Gürbüz'ün dahil olması ile Melisa Şenolsun diziden ayrılma kararı aldı.

İkinci sezonda Han ve Rüya'nın hikayesi izleyiciler tarafından beğenilmeyince diziye Ceylan karakteri dahil olacak. İlerleyen bölümlerde Ceylan rolü ile Aslıhan Gürbüz'ün dahil olmasıyla Rüya'nın hikayesi son bulacak ve  Melisa Şenolsun diziden ayrılacak. 

615ab7d679da3e1ad0f8e1c7